Kuka kirjoittaa.

Vuonna 1974 syntynyt maastopyöräilyyn ja triathloniin hurahtanut kuntourheilija. Perheeseen kuuluu maailman parhaimman vaimon lisäksi 10/2011 syntynyt maailman paras poika.
Nuoruuden ja myöhäispuberteetti-iän urheilu-uran (suunnistus kesäisin, hiihto ja freestyle-hypyt talvisin) jälkeen vietetyt työntäyteiset liikunnattomat vuodet (~12vuotta) saivat aikaan fyysisen rappiotilan ja vierailun 0.1 tonnin kerhossa.  Tässä kovasti koetetaan korjata tilannetta.
2000-luku, tai osa siitä on vierähtänyt kuitenkin jonkinlaisen hikoilun parissa. Maastopyöräily ja alalajina alamäkipyöräily vei totaalisesti mennessään useiksi vuosiksi.
Säännöllisen ja hieman systemaattisemman triathlontreenauksen aloitin 2009 syksyllä. Tällöin kaupasta jäi käteen Bianchi-merkkinen maantiepyörä. Samalla alkoi mielessä kytemään ajatus nuoruuden unelman toteuttamisesta.
Joskus nuorena suunnistajan alkuna katseltiin isän kanssa televisiosta Hawajin iron man -kisaa, jossa eräs kilpailija konttasi maaliin kakkelit housussa ja yrjöt rinnuksilla. Tuolloin ajattelin, että joskus vielä elämässä haluaisin minäkin kokeilla mihin oikein pystyn jos todella haluan ja yritän. Nyt on siis tuon unelman toteuttamisen hetki. Matkalla ollaan, hitaasti mutta varmasti. :)
Tämän hetken vapaa-ajan vietän lähes 100%:sesti maastopyörän selässä. Maistuu niin kovin hyvälle. :)
Missio kaksi on olla pelikunnossa sitten kun eläkeikä itsellä on ajankohtainen.

Edit: Olkapää- ja selkäleikkausten vuoksi missio ironman joutuu hetkeksi tauolle.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...