tiistai 27. huhtikuuta 2010

XC:tä ja muutakin

Eilissä iltana käväsin ekalla xc-lenkuralla Laajavuoren ja Haukanniemen pusikoissa. Eipä voi vielä kovin kummoisesti nautiskella. Lunta, jäätä, vettä ja kuraa joka paikka pullollaan. Pitänee siis vielä jokunen hetki kärvistellä ja odotella. Joblinin "säädettävä satulatolppa" sain kasattua kuitenkin testiin. Sinne sain siis syksyllä takuuseen uudet sisukset ja jos en ihan väärin ymmärätänyt niin ver3.0 kikkareet CrankBrotherssilta mulle lähettivät. Nyt toimi palautus ainakin kiitettävän nopsaan. Kulkusiin sattu kun ekan kerran tuuppas ahteriin. :)

Mitäs sitten muuta? Viime viikko meni vähän hituloidessa, oli jotenkin veto poissa olo joten himmailtiin.
Mulla on nyt kasassa melkoinen data pankki ortotestien tuloksia rasituskausilta ja sit hyvin palautuneilta lepojaksoiltakin. Tuossa kun oli jotensakin outo olo männä viikolla niin parina aamuna makoilin ja seisoskelin mittarin kanssa. Leposyke ylhäällä, seisontahuippu taivaissa ja orto ma aamuna 36 ja ti aamuna 48. Suosiolla sinnittelin kolme päivää ilman mitään liikunta-aiheista. No kannatti tai ei, mitään flunssan poikasta tai ylirasitukseen viittavaa ei tullut...ainakaan vielä.
Mun sellainen hyvän palautuneisuuden mitta-arvot ortossa huitelee jossain 16-19 välimaastossa ja leposyke tällä hetkellä 48.

Uimassa ja salilla oon käyny nyt tiuhempaan ja ehkäpä tulostakin voi jonkin ajan päästä alkaa odotella. Ainakin uintitekniikka hioutuu kerta kerralta parempaan suuntaan. Käsivedosta sain ahaa elämyksen sunnuntaina, vielä tosin ote kovasti lipsuu ja voimaakin käsiin tarvitaan rutkasti lisää, mut kyl se siitä. Uimahallissa joutunee polskimaan vielä toukokuun. Kova polte olis päästä avoveteen räpiköimään. :)

Huomenna on tiedossa jonkin sortin testijuoksu Staminan tri-koulun järjestämänä. Ei mitään hajua matkasta tahi ajasta. Vähän jo jännittää. Juoksu on mulla se uinnin jälkeen seuraava heikompi lenkki. Sen treenaaminen on onneksi kuitenkin melko yksinkertaista. Jaksaa vaan jolkotella eri tehoilla mahdollisimman paljon. :D

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...