maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kevään ensimmäinen hissipyöräilyreissu check!

Kevät se tulevi tänä vuonna nopsaan. Viime viikonloppuna Kalpalinna aukaisi jo Hugon hissin fillaroijille. Kävin sunnuntain ratoksi katsastamssa tilanteen. Kalpiksen, sekä omani.
Hissin vasemaan puolen reitit olivat kaikki sulia, oikealta puolelta löytyi vielä jäätä. Maa oli kuitenkin pakkasyön jäljiltä jäässä, joten hieman oli omituinen tunnelma pidon suhteen. Toisaalta oli todella hyvä tuntuma, mut sitten saattoi yhtä-äkkiä muuttua hetkeksi tilanne. Kieli keskellä suuta siis. :)
Ensimmäinen tunti meni ihmetellen, että olenkos minä koskaan pyörällä ajanutkaan? Toisto toimi ja lopussa en enää laahannut jarruja niin voimallisesti. Hyvä alku kuitenkin kesään ja oli todella hauskaa. Kalpalinnan reitit kun on isojen poikin hyppylinjoja lukuunottamatta aika helppoja, mutta lennokasta ja halutessaan aika vauhdikastakin ajettavaa.
Porukkaa ei kovin paljoa ollut, tosin en ihmettele. Kalpalinna pyöräilijälle avautuu kunnolla vasta sitten, kun molempien rinteiden hissit saa auki. Nyt toisella puolella vielä lasketeltiin. Tuolla pelkän Hugon puolen jyystämisellä saa mielenkiinnon loppumaan suht. nopsaan.

Joka tapauksessa minä nostan herra Kalpalalle hattua suuresti ja kiitän että hän antaa näin mahdottoman hyvän pelikentän pyöräilijoille kesäksi käyttöön.

Päivä pikakelauksena, olkaa hyvä:


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...