torstai 21. huhtikuuta 2016

Rengastestiä ja tatsin hakemista

Holaa!

Nyt kun mulla on kolmet kiekot, niin on mahdollisuus olla valmiit rengastukset eri tarkoituksiin. Yhden pyörän taktiikalla mennään edelleen. Tai no joo, vaihdoin työmatkakulkineen, eli ostin uuden rungon vanhan hajonneen tilalle. Hankintakriteerit olivat 29" ja 12*140mm taka-akseli. Näin mulla käy kaikki osat päikseen kiekot mukaanlukien. Näppärää. :)

Ostin jo talvella kesän gummekset valmiiksi ja tuossa jokunen viikko sitten litkuttelin ja napsauttelin paikoilleen.
Perusrenkaiksi valitsin itselleni tutut ja turvalliset Maxxiksen HighRoller II:set. Eteen 3C ja taakse 2play. XC ja työmatkarenkaina palvelee Ardentit ja sit laitoin vielä Maxxiksen Shortyt 3C-kumilla märälle ja mutaisemmalle.
Eilen kävin koeponnistamassa Shortyt Laajavuoressa. Siellä on aika hyvin jo alaspäin viettävää polkua auki. Pumppu ja painemittari oli mukana, eli oikeasti testailin miten rengas pelittää.
Ensivaikutelma oli varsin positiivinen. Oli paikoin tosi liukasta, eli just sitä mistä tykkään ja mihin nuo renkaat homasin. Niin kuin kaikillä renkailla, paineilla on merkitys, niin näilläkin. Kahden barin paineilla lipsutteli enemmin, mutta kun laski edestä 1.6-1.7:ään ja taakse hitusen enemmän, niin oli vallan mukavaa. Rengas ilmoittaa aika selkeästi, milloin pito häviää ja tämä onkin minulle tärkeä ominaisuus.

Ei Shortyillä millekään pitkälle lenkille lähdetä, sen verran huonommin rullaa, kuin esim. HR II:set.

Samalla tuli haettua rentoa ajotatsia talven jäljiltä. Se olikin aika hakusassa, mutta eiköhän tässä vielä kerkeä.  :D 

Samalla kun testailin niin kamera lauloi ja siitähän syntyi taasen pikkuinen ajopätkä.

from Sami Kokko on Vimeo
Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...