keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Treenit jatkukoon.

Todella motivoivaa touhua puntteilu aina pitkän tauon jälkeen. Lihashermotuksen paranemisen seurauksena alussa tulee sellainen mahtava harppaus ylöspäin voimatasoissa. Tottakai se kohta jumiutuu junnaamaan paikallen ja sit saa tehdä todella töitä, että saa painoja ja/tai sarjoja ylöspäin. Kuukauden päivät oon nyt testoillu 2-3 kertaa viikossa. Kaksi settiä jaloille, yksi-kaksi yläkropalle ja kolme keskivartalolle. Varsinkin jalkaliikkeissä on saanut olla lisäämässä painoa aika taajaan. Sellaista 4*12-15 judanssia oon vedelly sillein, että viimenen menee just ja just, eli melkolailla on mehut ollut veks aina reissun jälkeen. Tätä tsysteemiä vielä pari-kolme viikkoa ja sit otan ohjelmaan vähän lyhkäsempiä sarjoja isommilla painoilla.

Mut juoksu ei kulje sit ollenkaan. En tiedä että mitä ihmettä on oikein tapahtunut tai tapahtuu. Sykkeet karkaa helposti jo hiljaisemmassa vauhdissa ja tosi jäykkää menoa muutenkin kaikkinensa. Sellainen 3-5 kilsaa menee ihan jees, mut sitten romahtaa. Seurataan tilannetta ja huolestutaan jos vielä jatkuu moinen.

Uinnista olen pitänyt taukoa kolarin jälkeen johtuen niskojen jäykkyydestä ja pienoisista kivuista. Menen kyllä nyt viikonloppuna kokeilemaan josko taas onnistuisi. Parin viikon päästä alkaa Staminan valmennetut uintitreenit ja olis aika nastaa päästä heti kärkeen ottamaan täysi hyöty irti niistä.

Jepulista jee ja palaillaan!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...