sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Vähiin käy ennenkuin loppuu.

Nyt alkaa olla ajat käsillä jolloin on tehty kaikki mitä tehtävissä on. Jos ihan rehellinen saan olla, niin yksi lisäkuukausi ei olisi ollut lainkaan huono juttu. Voipi olla, etten ole tämän ajatuksen kanssa ihan yksin. ;)

Tähän "viimeiseen" viikkoon sain ängettyä kaikki mitä olin ajatellutkin. Just nyt on todella vetämätön ja väsynyt olo, mut tuossa kun seuraavat viisi päivää ottaa rennosti ja aivan minimaalisella kuormituksella, niin eiköhän se maanmainio superkomppa sieltä nystyröitään nostele.

Viikko 27:
Ma: Fillari 45km kevyesti
Ti: Juoksu 13km (sis. 4*2min / pal.3min)
Ke: Uinti 2,5km (luulin uivani reippasti, mut meni hitaammin kuin normi hitaasti.) :D
To: Lepo
Pe: Uinti 1,5km + Fillari 65km + Juoksu 11km = 3h 45min
La: Lepo (toimitsijana kunto-triathlon tapahtumassa)
Su: ap. Juoksu 3km + Fillari 20km + Juoksu 5km (eka juoksu verraa, loput likipitäen niin kovaa kuin pystyin)  ip. Kevyt uinti 1km
Yht: ~9h 15min

Hieman alkaa jo tässä vaiheessa jännittämään. Osallistujia puolimatkalle tulee varmaan reilut 700, eli sutinaa piisaa, ainakin uinnin alussa. Viimevuoteen verrattuna nyt uidaan yksi lenkki kahden sijaan. Tämä käy minulle paljon paremmin. Pyöräilyosuus ei arveluta yhtään, mut se juoksu? Täyttä mysteeriä. 21km tulee olemaan pisin matka mitä oon juossu sitten nuoruus vuosien.
Jos vaan suinkin osaan lähteä tarpeeksi hissukseen niin eiköhän sitä maaliin päästä. En nyt muista kuollaksenikaan (enkä jaksa selata), et olenko paljastanut mitään aikatavoitetta? Laskelmien ja itseanalyysien perusteella realistinen mahdollisuus on  loppuaikaan 5h 40min. 5h30min olisi jotain aivan upeeta.

Kuvia viime vuoden Finntriathlonista: (osallistuin itse pikamatkalle, turistina puolimatkalla)


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...