torstai 28. heinäkuuta 2011

Voimatreeni

Mulla oli keväällä vinha ajatus, että olisin tehnyt kerta viikkoon fillarilla jonkin sortin voimaharjoituksen. Voittekin arvata oonko tehny? No en todellakaan. Keväälle ja kesälle ei moisia ole siunaantunut kuin kolme kappaletta, joista yksi tapahtui tänään.

Polkaisin Ronsuntaipaleentietä ~8,5km kepoisasti ja saavuin sellaiselle inhottavan, suht jyrkän mäen päälle. Siitä se alkoi. Yksitoista kertaa ylös ajatuksella: sellainen vaihde, että kaikki menee sillä samalla. Mun kohdalla käytössä oli edestä pieni ratas ja takaa kolmas (siis kevyemmästä päästä ;) ).
Mäen kapuaminen tuolla välityksellä ja keskikadenssilla 71 kesti ~2:20min. Alaspäin matka taittui noin minuutissa. Olisin jaksanut vielä parit lisää, mut jätän illan juoksulenkille vähän paukkuja.
Loppuun vielä ~20km loppuverraa.

Tuollaisia kun saisi tehtyä edes sen kerta kahteen viikkoon, niin hyötyä olisi.

Alla sykekäppyrä nousuista. Ainakin sykkeet kävi korkealla jos ei mikään muu. :)

1 kommentti:

Kauramoottori kirjoitti...

Ronsuntaipaleentiellä on kyllä haastavia nousuja. Se yks siinä TV-maston lähellä on aika piinaavan pitkä. Muutenkin kyseinen tie on nautinnollista ja hapottavaa ajettavaa aina Tikkalaan asti. Ja sitten odottaakin sama herkku toiseen suuntaan. Ehkä yks Jyväskylän parhaita treenipätkiä siis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...