sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Hiljaiseloa blogirintamalla.

Pahoitteluni laiskasta päivitystahdista.

Tässä on ollut kaikenlaista ja näköistä menoa, aamusta iltaan jo useamman viikon ajan. Työrintamalla on ollut vilskettä. Aika useana iltana olen suoraan töistä päästellyt veljen äänistudiotyömaalle talkootyöorjaksi. Olen siellä viikonloppupäiviäkin vietetty. Veli siis pykää pystyyn uutta työpaikkaa itselleen. Kesästä asti on sahat ja pelit laulaneet ja taitaa laulaa vielä muutaman kuukauden ennen kuin on paja valmis tositoimiin. Mukavaa hommaa ja varsinkin kun tietää, että studiosta tulee aivan mahtava ja tottakai omaa veljeä haluaa auttaa kaikin mahdollisin keinoin.
Studion kaapelointi ja siihen kuuluvat toimenpiteet ovat olleet ne hommat mitä siellä olen viime viikot väsäillyt. "Entisen elämän" vajaan 15-vuoden kokemus äänipuolella on ikään kuin luonnollisesti ajanut kolvaushommiin. :)
Kaapelia tulee risteileilemään ristiinrastiin useita kilometrejä, audiolinjoja varmaan reippaat 500, jokaisessa kolme johdinta ja molemmat päät täytyy tietenkin liittää johonkin. Hommaa siis piisaa. Voisin laitella muutamat fotot tänne ensiviikolla.

Olen kaikesta menosta huolimatta kyennyt treenaamaankin ihan kohtuullisesti. Kaksi kertaa viikkoon kovempi harjoitus, yksi pitkä ja loput huoltavaa. Kovat olen jaotellut kätevästi niin, että toinen on ollut aina sauvarinneharjoitus (intervalli) ja toinen tasavauhtinen hiukka pidempi (joko juoksu tai fillarilla joitain pidempiä pätkiä). Sauvarinteessä tehollisen treenin osuus on ollut nyt 30-40min. Tasavauhtiset 35-50min. Plus tietenkin alku-ja loppuverrat ja intervallien palautukset.

Sauvarinnetreenistä on muotoutunut tämän hetken hittikamaa. Helppo hallita tehoja, yläkroppakin saa runtua ja tuntuu myös ihan kohtuu tehokkaalta. Olen haravoinut nyt Laajavuoren kupeesta neljä eripituista ja -jyrkkyistä pätkää. Ajallisesti nousut kestää 4:30-7:30min, kaksi on ihan huolella jyrkkää. :) Saas nähdä kerkeänkö kyllästymään ennen ensilumenladun valmistumista. ;)

Tämän viikon (v39) harjoitukset olivat tällaiset:
Ma: Lepo
Ti: Juoksu: 13km (sis. tv-kova 8km)
Ke: Lepo
To: Traineri: 1h (kevyttä)
Pe: Xc: 1h30min PK
La: Juoksu: 7km + Sauvarinne: (8*4min30s / pal 4min30s)
Su: Xc: 3h35min (hissunkissun)
Yht: 9h5min

Lauantain sauvarinteen sykekäppyrä:
Sunnuntai-illan pitkä xc-lenkki kartalla plus parit kuvat reissusta:1 kommentti:

Kauramoottori kirjoitti...

Hyvältä näyttää tuon sauvarinteen käppyrät. Pitää selvästi joskus tulla mukaan, vaikkei sauvoja omistakaan.

Nyt sulle tuli varmaan pieni treenitauko?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...