sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Talvikausi osittain startattu

Eli toisin sanoen starttasin hiihtokauden. :)

Jo kaksi keikkaa alla, huisaa sanon minä. Laajavuoren ensilumenlatu on aika hyvä, joskin ovat lyhyelle ~1,5km pätkälle saaneet nousumetrejä ihan tarpeeksi näin kauden alkuun. On siellä mahdollisuus kiepaista sellainen kilsankin pätkä joka on hitusen hellivämpi vaihtoehto. Vähän on tietenkin pehmeä latu, mutta eiköhän siitä tamppaannu kun yöpakkaset alkaa ja kun muutamat ajot koneella saavat alle.

Olihan se jotenkin muistissa, et hiihto (hiihdän siis vaan vapaata) on todella rankka laji, mutta niin oli vaan kevään ja kesän aikana pääkopan sopukoista osatotuus totuus tästä tiedosta hävinnyt. On jotenkin niin totaalisen kokonaisvaltaista tuo sivakointi. Koko kroppaa saa todellakin osansa. Esim. just nyt on ukkeli ihan poikki, vaikka alla on vasta pari lyhyehköä lenkkiä. :D

Sekä eilen lauantaina, että tänään oli aika hyvin porukkaa kiertämässä rinkulaa ja oli siellä aika paljon ihmettelijöitäkin. Ihan pähkähullultahan tuo ulkopuolisen silmissä näyttää, tai ainakin pitäisi näyttää.

Alla korkeuskäppyrää, karttaa ja sykesysteemiä tämän päivän reissulta. Tuli heitettyä viisi kertaa se noin kilsan kiekaisu ja kuusi kertaa koko hela satsi. Yhteismitaltaan treeni oli 14km.Muuten oli viikon treenit vähäiset, mutta suhteellisen tujakat.

Ma: Lk:15min
Ti: Juoksu 14km (sis. tv-kova 10km)
Ke: Lk: 20min
To: Juoksu ~10km
Pe: Lepo
La: Hiihto: 11,5km
Su: Hiihto: 14km
Yht: 5h

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...