sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

51. päivä ja edistystä tapahtuu

Tälle viikolle onkin sattunut kaikenlaista. Liikeradat eteen ja sivulle ovat avustetusti tehtynä jo ~90%:set. Ulkokierto tahmaa vastaan kovasti, mutta siinäkin joka päivä muutaman millin kasvaa liikelaajuus.
Jumpat on ainoat jotka junnaa. Itseasiassa on hieman kipu lisääntynyt ja kamala narina ja pauke muutamien kuminauhavenkoilujen aikana. Höllään hiukka tahtia, jospa se siitä petraantuisi.

Tälle viikolle sain jo treenipäiväkirjaankin oikeita merkintöjä :) Lopusta voi tiirata nämä ihmeet. Melko pohjalle on kunto romahtanut. Aika mielenkiintoista nähdä, että miten kauan saa puuhailla, kunnes saan juoksun tuntumaan juoksulta ja fillaroinnin fillaroinnilta. Tällä viikolla nuo on olleet jotenkin ihan käsittämättömän outoa hommaa. Mut oon aika iloinen, että nyt voi jo aloitella pienin pyräyksin.

Todistusaineistoa rapputreenistä. :)
Kävelyhommat olen jättänyt merkitsemättä kokonaan ja jätän jatkossakin. Mun mielestä ne on kuntoutusta, ei treeniä. Joku pitkä sauvakävely on sit asia erikseen, jos sillä on joku selkeä funktio ohjelmassa. Muutenkin oon pitänyt tapana merkkailla treenipäiväkirjaan vaan sellaiset harjoitteet, jotka tähtää selkeästi jonkun ominaisuuden kehittämiseen, tai muuten palvelee tätä touhua.

Jepujee. Toistaiseksi näyttää siis hyvälle ja oon tosi optimistinen että kuntoudun paremmaksi kuin mitä olin ennen. :)

Viikko 10.
Ma: Lepo
Ti: Traineri 1h10min (sis. 2*15min)
Ke: Juoksu 2*2km
To: Lepo
Pe: Traineri 1h10min (sis.5*5min)
La: Lepo
Su: Juoksu 2*2km + porrastreeni
Yht: 3h40min

PS. Ai niin. Läskikerhoprojekti etenee todella mallikkaasti. Tuosta oikealta voi katsastaa tilanteen. ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten ihmeessä saat tuon painon putoamaan ?

Sami Kokko kirjoitti...

Konsti on hyvin yksinkertainen, tosin ei sovi kaikille eikä ihan kaikkiin elämäntilanteisiin.
Mulle just nyt natsaa kympillä, kun en oikein pysty urheilemaan täysipainoisesti. Samaa metodia minä toteutan "normielämässäkin", tosin en ihan näin tiukalle vedettynä. Syödä saa määrällisesti ihan normaalisti. Ei miinuskaloreita, eli ei kituuttamista. Nälkä ei tarvitse nähdä. Eettisesti ehkä arveluttavaa eikä kovin ekologista.
Olen siis laihtunut vain syömällä. :)

Toimii näin:
- Korvaa kaikki höttöhiilarit hyvillä hiilareilla (hyviä hiilareita on kasvikset, juurekset ja marjat. Höttöä on peruna, pasta, viljatuotteet yms.)
- Päivittäinen hh-annos pienempi kuin 50-60g (koska et syö energiapitoista höttöä, saat mutustaa melkoisesti niitä hyviä :))
- Lisää rasvan määrää radikaalisti(mulla on ~60% päivän ruuan energiamäärästä on rasvaa. Rasvan laatuun kannattaa panostaa)
- Loput protskua (viitteellinen arvo voisi olla jotain 1-1,5g/painokilo/vrk)

Tällä konstilla ainakin minun rasvat suorastaan "sulaa" vauhdilla ja koska proteiinin määrä on suuri, ei lihaskatokaan ole järin suuri.

Minä saan alle 50g hiilarimäärällä aikaiseksi tilan nimeltä ketoosi, joka on tämän nopean "läskin sulamisen" se the juttu. On silläkin oma vaikutuksensa, että mun rasva-aineenvaihdunta on jollain tapaa helppo aktivoida.

~2h reippaat kävelyt vielä onnistuu hienosti näin pienillä hh-määrillä, mutta esim. viimeviikolla kun poljin trainerilla melko reippaasti, niin kolmen vartin paikkeilla loppui paukut ihan kokonaan.
Kun taas pääsen aloittelemaan harjoittelun, täytyy rasva/prot/hh suhdetta tottakai muuttaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...