torstai 14. kesäkuuta 2012

Cube AMS 29"


Nyt on ajeltu fillarilla varmaan kaikissa mahdollisissa maastoissa. Eilen kävin tekemässä viimeisen testirupeaman Laajavuoren bike parkissa. Edellisestä hissipyöräilystä olikin vierähtänyt melkoinen tovi. En tainnut viime kesänä käydä kertaakaan, jos oikein muistan.

Heti ekalla laskulla lähdin uusille enduro-pätkille jännäkakka lähes housussa. :) Eka lasku meni kauhun sekaisissa tunteissa. Oli jotenkin päässyt unohtumaan miltä tuntuu ajaa jyrkempiä juurakko/kivikkopätkiä alas. Cubehan on ihan xc-pyörä joten kulmat on aika jyrkät ja joustoakin vain se 120mm. Heti perään samalle pätkälle uudestaan ja voila, sehän meni jo ihan kohtalaisesti. Toisto on tehokeino ja sieltä se selkärangasta jotenkin pulppusi esiin ajovarmuus ja pyörän käsittelytaito toistojen myötä. Testasin paria ihan dh-rataakin, niistä ei tässä sitten sen enempää kuin että tämä Cube ei ole tarkoitettu sellaiseen menoon. :)

Jos arvioisin asteikolla 1-5 eri osa-alueita pyörästä niin ne menisivät suunnilleen näin:

1. Perus xc (latupohjaa yms.)  4/5
2. Polkuajelut                         4/5
3. Tekniset/vaikeat polut          4/5
4. Ylämäet                             4/5
5. "Nyky"enduro                     2/5
6. Dh                                     0/5

Kohtien 1,2,3 ja 4 arviot hyppäisivät suoraan viitoseen jos olisi massia keventää fillaria. Fillari painaa nyt 13,4kg ja tuosta saisi 1,5-2kg nipistettyä pois latomalla taalareita tiskiin.

Eli kokonaisarvosanana loistava!

Toinen ilostuttava asia on, että olkapää kesti melko hienosti eilisen rytyytyksen. Laajavuoren alamäkireiteillä kuitenkin koko ajan hakkaa käsille melkoisesti. Jipii!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...