keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Maastopyöräilyä ja hölkkää

Moikka pitkästä aikaa!

Jospa sitä taas pääsisi blogin päivittämisen jaloon työhön käsiksi hiukkasen useammin.

Urheilurintamalla on tehty valintoja, sattuneista syistä. Valinnat ovat sellaisia, että keskityn ennalta määrämättömän ajan vain maastopyöräilyyn sekä juoksemiseen.
Ne sattuneet syyt ovat edelleen uima-, sekä tt-fillarikyvytön olkapää, mystinen hemoglobiiniongelma, perheellisen ihmisen aikatauluhaasteet ja elokuun lopun Vuokatti MTB:stä hengissä selviäminen. :)

Viikkokaava noudattaa sellaista linjaa, että  juoksemassa käyn pojan kanssa (kärrylenkit) 2-3krt./viikko, ja maastossa ajamassa 2-3krt/viikko. Kuitenkin niin, että lepopäiviä tulee 2-3kpl/viikkoon.
Tuo "very mystical" hemppajuttu rajaa treenien tehot tuonne PK-sektorille. Joskus maastossa pyöräillessä saattaa tiukassa ylämäessä lipsahtaa sykkeet kielletylle sektorille, mut sit voi aina palautella alamakien aikana ja tasaisilla.
Juoksut ovat olleet enemmänkin hiipimisen ja hölkän välimaastosta kuin itse juoksemista. Lenkkien pituus määräytyy ennalta arvaamattomasti, pojun unien mukaan. Joskus mennään puoli tuntia, joskus lähemmäs kaksi tuntia. Ei viitsi ihan sillein tymäkästi aloittaa jos onkin tiedossa pidempää siivua. :D

Viikkotasolla treeniä on kertynyt 4-7h, eli ihan kohtuullisesti.

29" fillari toimii kuin unelma. Pienimmän eturattaan käyttö on jo tosi harvaa. Ilmeisesti jerkku alkaa palata reisikinkkuihin.
Renkaiden kanssa on vähän arpomista. Pitäis löytää jotkut allaroundkumit, joilla ei painon suhteen ottaisi kovin paljoa takkiin, ne sais rullata kohtuullisesti, mut sit taas märällä juurakolla olis kiva jos pitoa ja luottoa löytyisi edes vähäsen. Racing Ralphit on nyt alla, ne on kuivalla loistavat, mutta märällä ei oikein toimi. Nobby Nicit on testattu kans, ei vakuuttanut. Tilasin nyt Maxxiksen Ardentit ja koklataan seuraavaksi niitä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...