maanantai 20. helmikuuta 2017

Viikko seitsemän

Voihan jösses miten oli mukava viikko ihan kaikkineen.

Se on muuten pienestä kiinni monikin asia. Fillariosastolla muutamille pienillä säädöillä ja pilatesrullalla olen selättänyt parit omat akilleen kantapäät.

Satulan nosto sentin ja vasemman jalan sisemmän reisilihaksen vaivat pois.
Freestylehyppyaikoina (nuorena), kaaduin kerran seurauksella, että tuo lihas vähän repeytyi läheltä polvea. Siihen on sitten kasautunut arpikudosta, ihan sormin tunnusteltavaa, joka on monesti jotenkin vetänyt juntturaan ja kipeyttänyt polvenseudun jänteen kiinnittymiskohdan. Noh, sentti satulaa ylös ja olen saanut ajella rauhassa. Voela!

Satulan nosto sit taas sai aikaan vanhan tutun, oikean pohkeen sisäsyrjän lihaksen totaalisen jumituksen. Lihas muuttuu sellaiseksi hassuntuntuiseksi kovaksi palloksi, joka ei anna periksi mihinkään suuntaan. Lihaskalvo ei anna periksi, tulehtuu ja aiheuttaa reipasta kipua.
Olen tätä pohjetta vedet silmistä valuen hieroskellut ja pilatesrullalla rullaillut aika ahkeraan ja alkaa vähän helpottamaan. Otan parit kunnon hieronnat tässä ja uskoisin että saa tämänkin suhteen päästellä raukassa. Voela!

Olkapää on ollut ihan älyttömän hyvässä kuosissa. Päivisin on hetkiä kun jopa unohdan koko homman, eli kipu on ajoittain tosi pientä. Selkäkin on loistokunnossa. Voela!
Olin pari päivää yrppätaudissa ja makailin kotosaalla ~puolitoista vuorokautta, tämän jälkeen selkä olikin pari päivää poikkeuksellisen tuskaisa, nyt taas kun on päässyt normaliin elämään takaisin, on oireet laantuneet. Mun ei siis edelleenkään parane liikaa pötkötellä. :) Voela!

Viikolla seitseämän liikuin seuraavanlaisesti. Nyt ei tehoja ollut mukana oikeastaan ollenkaan, eikä mitään väsyjumia esiintynyt lainkaan. 

Ke: 1h tosi kevyttä noronpoistatusliikuntaa
To: 2h tosi kevyttä. Aamulla tunti töihin ja iltapäivällä tunti kotiin
La: 4h pääosin kevyttä polkujen ajelua. 
Su: 1h30min metsässä patikointia pojan kanssa.

Eli yhteensä ~8 tuntia. Voela!


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...