maanantai 9. toukokuuta 2011

Laiska paska.

Huh heijaa, viimeistä viedään. Tämä viikko vielä enemmin ja vähemmin hissukseen ja määrää keräten, sit lepoviikon kautta kovempiin treeniviikkoihin.
Ma-ke aksielilla olin ihan varma, et joko joku inha tauti iskee päälle, tai sitten olen jonkinmoisessa ylirasitustilassa. Tiistailta jäin yhdet treenit tekemättä ja keskiviikon uinnit meni ihan plörinäksi, veto veks ja olkapää kipiä. Puntillakin unohdin suosiolla suunnitelmat ja venkoilin mitä huvitti ja jaksoi, eli ei kovin kummosta.
Torstaina päätin töiden jälkeen käydä testaamassa onko kyseessä oikea "ongelma" vai olenko vaan patalaiska paska. Fillarin selkään ja nokka kohti etelää. Muurameen asti köryyttelin leppoisasti. Sit kohti Ronsuntaipaleentietä missiolla: jokainen ylämäki reippaasti, kovaa, tai täysillä. Tuo reittihän on siis todella mäkinen ja loppua kohti sen kuin vaan jyrkkenee. Alussa ei ollut kivaa, mut muutamien vetojen jälkeen aukesi. Kyse oli siis vain ja ainoastaan mentaalipuolen laiskuudesta. Yök! :) Perään kävin vielä hölkkäämässä vitosen. Sekin meni ilman mitään penikkaoireita ja ihan sillein kivasti.

Loppuviikko olikin sitten ihan pelkkää juhlaa kerrakseen. No ok, olkapää ei anna uida oikein kunnolla, mut sekin on paranemaan päin. Viikon kruunasi eilisen pitkä fillarilenkki aivan mahtavassa säässä. KESÄ TULEE ja urheilu on kivaa!

Pikkaisen olen jo suunnitellut kesän ohjelmaa ja sinne sijoittuisi muutamat perus- ja pikamatkan triathlonkisat, sekä Joroisten puolimatka, joka on se kohokohta. Tahko-MTB kiinnostaisi paljon, mut samana päivänä on Kisko-triathlon, joka taasen Joroisia ajatellen on aika paljon parempi vaihtoehto. Lisäksi joitain XC kisoja käyn testaamassa ja jos syksylle vaikka joku puolimara.
Katsellaas.

Ma: Lepo
Ti: Juoksu 5km
Ke: Uinti 1,5km + Punttia 45min
To: Fillari 40km (sis. 30km ylämäet reippaasti) + Juoksu 5km
Pe: Fillari 60km (Tt-fillari testiä)
La: ap.Juoksu 6,5km  ip.Uinti 2,4km + Punttia 1h
Su: Fillari 93km
Yht: 12h30min

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...