sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Viikko 19.

Ma: Lepo ja hieronta
Ti: Uinti 2,5km + Salilla 40min  
Ke: Uinti 4km + LK 20min
To: ap.Juoksu 6,5km  ip.Fillari 65km (sis. 4*15min /pal.5min)
Pe: Juoksu 7,2km
La: ap.XC 1h30min  ip.Uinti 3,5km + Salilla 45min
Su: Fillari 110km+Juoksu 4km
Yht: 14h45min

Semmottinen viikko. Se olikin sit viimeinen määrän keruu rupeama. Tästä lepoviikon kautta kauhulla odottamaan seuraavaa perioidia, jonka aikana olisi tarkoitus vähentää reippaasti määrää, mut sen sijaan nostaa tehoja.
Meikäläisen kysessä ollessa teen sen nyt tällä kertaa viisaasti, tarkoittaa siis, että en heti pingota yrjöjä rinnuksille. Se on varma se, et jos heti alkuun alan tempomaan reippaampia enemmin, niin jo on ukko telakalla ennen kuin kerkeää kissaa sanomaan.
Vielä on viikkoraami hieman auki ja suunnitteilla. Rytmitys olisi kai 2/1, eli kaksi reippaampaa viikkoa ja yksi lepoviikko. Viikolle kaiketi ymppäytyy kaksi lepopäivää, sekä yksi kevyt ja pidempi harjoitus. Loput olisi sitten  enemmin tai vähemmin nahistamista. Jos vain onnistuu ja jaksan, niin temuilen tuollaviissiin aina heinäkuun alkupuolelle asti. Ennen Joroisten kisaa (jonka aikalaskuri tuossa oikealla tikittää pelottavan nopeasti) keventelen kaksi viikkkoa. Vuokattihiihtoon valmistautuminen meni niin nappiin, että apinoin ne kaksi kisaa edeltävää viikkoa Joroisille myös.

Torstaina fillarilenkillä ajelin alkuverran jälkeen 4*15min reippaan kovaa 5 minsan palautuksilla. Reitti oli sellainen, että menomatkalle sain kaksi ja tulomatkalle kaksi vetoa. Menomatkalla vauhti oli niin hurjaa, että pani ihmettelemään mistä johtuu moinen? Kerkesin jo hekumoimaan, et nyt on tapahtunut mahtava hyppäys kuntopuolella ja jalkojen voimantuotossa. Petäjävedellä käännyin liikenneympyrästä takaisin päin, jolloin karmea totuus paljastui. Ihan sairas vastatuuli iski vasten kasvoja. Nöyrää poikaa oli paluumatka. :)

Klikkaa isommaksi.

3 kommenttia:

Iina kirjoitti...

Eksyin sun blogiin juoksufoorumilta - kiva seurata toisenkin Joroisiin tähtäävän treenailuja. :) Koin muuten just pyörälenkillä saman: myötätuuleen oli hyvinkin toiveikas olo, mutta meinasi itku päästä kun piti kääntyä 180 astetta ympäri.. :D

Sami Kokko kirjoitti...

Kappas, hurja lukijamäärä sen kun vain kasvaa. :)
Täytyy vaan toivoa ettei Joroisilla tuule kovin kovaa. Melko nihkeää hommaa.
Joroisilla nähdään. :)

Kauramoottori kirjoitti...

Mukava lukea muidenkin Staminalaisten treeneistä.

Tuo myötätuuleen ajeleminen on kyllä petollista. Tuntuu vain, että pyörä kulkee ja kulkee ja kulkee...Kunnes tulee tuo petollinen kääntymisen hetki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...