maanantai 22. elokuuta 2011

kolkytkolme.

Ma: Lepo
Ti: Juoksu 12,5km (sis.5*(1km reippaasti / pal.1km))
Ke: Traineri, 2h10min (kevyttä)
To: Traineri 45min + Juoksu 7km (kevyttä)
Pe: Lepo
La: Juoksu 11km (sis. 7km juoksukisa täysiä, 31:21)
Su: XC 40min (palauttavaa)
Yht: 6h30min

Mitäpäs sitä tästä viikosta kertoisi?
Sateet ajoivat autotalliin pyöräilemään. Treineri siis taas tulille. Sellainen tunturainen livahtaa suht sukkelaan, mutta kaksi on jo melkoista lobotomiaa. Vaikka hyviä leffoja tuli samalla tiirailtua, niin ei ihan mahdottoman usein meikämandoliino kykene moiseen.

Lauantaina käytiin isän kanssa Kuukan hölkässä, Uuraisilla, juoksemassa ~7km maantiejuoksukisa. Otin kilpailun harjoituksena ilman mitään kummempia tavoitteita. Mahd. kovaa kuitenkin tarkoituksena ja kun oli ns. kisatilanne, niin muista juoksijoista saa lisää voimia kestää raastoa.
Ekat kaksi kilometriä oli pelkkää alamäkeä. Aloitin ihan liian kovaa. :) Eka kilsa 4:03, toinen 4:19, siis mun tonnin vetojen vauhtia. Sit alkoi ylämäet ja oli melko selvää pässinlihaa, että vauhti tulee tippumaan reippaammanlaisesti. Kolmen kilsan kohdilla ohitseni meni hemmo, jonka peesin jäin väkisin roikkumaan. Pahalta tuntui ja hapotti vietävästi, mut en antanut periksi.
Sain siis kiriavulla yhtä hieman enemmin nousuvoittoista kilometriä lukuunottamatta puristettua kaikki kilsat alle 5min. Loppuajaksi siunaantui 31:21.

Tuo loppuaika ei ole hääppöinen ja huomaa selvästi, että kesä on vierähtänyt pääosin kevyiden pidempien treenien parissa.
Sykket huiteli koko reissun ajan maksimiosastolla, keskisyke 186 ja maksimit192. Eli todella hyvin sain ruoskittua itsestäni irti, vaikka kroppa oli valmiiksi jo jonkin verran väsynyt ja tukkoinen. Täydellinen kova treeni siis ja hyvä mieli siitä.

Nyt pikkuhiljaa latautumaan Tour de Helsinkiin ja sitten alkaa uudet kujeet ja seuraavan tavoitteen metsästys. Näistä lisää lähiaikoina. Jee!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...