torstai 25. elokuuta 2011

Vastoinkäymisiä ja onnellisuutta.

Juu, eli polvi vietävä taas vaivaa. Eilisen ~50km fillarilenkin aikaansaannoksena klenkkaillaan ja kunnolla. Pjäärkele soikoon. Todella mystistä ja kummaa? Juoksu ei aikaansaa mitään moista, pyöräily saa.

Mut toisaalta taas kun tutkailee tätä aikaa tästä pisteestä parisen vuotta taaksepäin, niin ei oo aihetta suruun, tahi muuhunkaan epäilyttävään negatiiviseen fiilistelyyn. :) Päin vastoin.

Koko tämä vuosi on mennyt ilman mitään suurempia vaivoja tai muutakaan kehitystä jarruttavaa. Kehitys on ollut huimaa. Ja sitten vielä  kun ottaa huomioon lähtöasetelmat, mistä on tähän pisteeseen on taaperreltu, niin ei voi kuin hymyillä ja olla iloinen. :D:D:D (anteeksi teinimäinen hymiöiden viljely)

Vuoden 2009 syksyllä painoin 92kg, nyt 80kg. Pystyin fillaroimaan kerralla ~30km. Juosta en kyennyt edes kilometriä putkeen ilman pitkää kävelytaukoa. 2010 alkutalvesta sain juuri ja juuri uitua vaparia 100m ja eipä se hiihtokaan mitään kovin mairittelevan mallikelposta tuona talvena ollut.
Ja mikäpäs on nyt tilanne? Jotain aivan muuta. Hahaa. Noin kaksi vuotta työtä ja huhheijaa, ihan mahtavaa!
Tätä menoa tavoitteet paukkuu ihan varmasti ajallaan.

Loppuun parit hymiöt...ihquu! :D :) ;)

PS. No joudun ottaa parit buranat kyl kans.

5 kommenttia:

Iina kirjoitti...

Just toi ajoittainen hämmentävän hyvä fiilis ja pakottava tarve teinimäiseen hymiöiden viljelyyn on ehkä parasta urheiluharrastuksessa. :)

Hurja kirjoitti...

Onkos sulta katsottu, että pyörässä säädöt paikoillaan? Mulla polven kipeytymisiin auttoi klossien säätö oikeaan asentoon ja sopiva tukipohjallinen pyöräkenkään. Loppui vaiva laakista.

Sami Kokko kirjoitti...

On venkslailtu vaikka mihin suuntaan kaikkea liikkuvaa, mut ei vaan auta. Mut olen kyllä samaa mieltä, että tuossa mun maantiefillarissa, ja/tai setupissa on jotain mikä ei nyt vaan yhtään natsaa.

Tt-pyörällä ei ole moista ongelmaa eikä myöskään maastofillareiden kanssa. Paitsi nyt kun ongelma on akuutti.

Setupin viallisuutta tukee myös sellainen juttu, että kun esim tänään kävin juoksemassa ~13km, niin alussa polvessa, kipukohdassa tuntui hieman tuntemusta, mutta parin kilsan jälkeen ei yhtään mitään. Ja lenkin jälkeen polvet olivat ihan normaalit. Mut fillarilla pyörittäminen saa aika nopsaan vedet valumaan silmistä.

Pitää paneutua aiheeseen nyt kunnolla ja vaikka pyörähtää jossain oikeassa bikefittingissä tuon konkelin kanssa. Voihan se olla, että kertakaikkiaan tuo Bianchi on ihan väärä pyörä mulle, tai esim. ihan väärän kokoinen.

Hurja kirjoitti...

Noi on välillä henkimaailman juttuja. Mulla oli siis kengässä liian huono tuki jalkaholvin alla ja sen seurauksena polvi kääntyi hiukan sisäänpäin polkimen ollessa ylhäällä Tämä sitten yhdistettynä luontaista jalkaterän asetoa vastustavaan klossin asentoon (kantapää liikaa ulkona) aiheutti hiukan lisää sivuttaista vääntöä polveen. Klossia säädettiin muutama aste ja pohjallisella jalkaterä oikeaan asentoon. Shimanon maantietiekengistä tuli paljon paremmat Footbalancen oransseilla pohjallisilla.

Hurja kirjoitti...

Unohtui sanoa, että ainakin Nummelassa ProBiken Simo tsekkasi asiat jalkaterien asennosta alkaen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...