perjantai 30. joulukuuta 2011

Maailman lyhin flunssa

Eipä kauaa kestänyt. :)

Aihetta voisi pohjustaa hiukkasen.
Tuossa ~2,5vuotta sitten jatkuvaan sairasteluun kyllästyneinä teimme meidän perheessä päätöksen muuttaa ravintoasioita järkevämpään suuntaan. Tämä käytännössä tarkoitti yksinkertaisuudessaan sitä, että pyrimme syömään niin paljon kuin vain on mahdollista, luomu- ja lisäaineetonta ruokaa. Lisäksi kaikenlainen yltiöprosessoitu sössö, sekä höttöhiilarit (sokeri, vehnä, peruna yms) ovat olleet karttamislistalla. Periaatteena, kaikki mikä suusta alas menee, olisi hyvä olla ravintorikasta, puhdasta hyvää ravintoa.
Sen sijaan kaikkea hyvää (marjoja, hunajaa yms.) tulee mussuteltua päivittäin. Myös d-vitamiinia on välillä vedelty aika reippaitakin annoksia.

Joku taika tällä on ollut, sillä meidän porukoissa ei ole liiemmin sairasteltu ja jos onkin, on taudin kestot olleet jotain aivan naurettavan lyhyitä. Tämä vs. aikaisempi (noin 3-6 kahden viikon flunssaa vuodessa = monta kuukautta kipeenä), on ollut jotain aivan upeeta.

No nytpä sitten maanantai aamuna heräsin kurkkukipuun ja pienoiseen tukkoisuuteen. Hieman rupesi jo huolestuttamaan, että jos kovin pitkittyy, niin voi leikkausaikakin siirtyä. Eivät sohi flunssaisia. Olo paheni keskiviikkoa kohden, mutta hävisi sit yhtä nopeasti kuin tulikin. Jeah!  Nyt perjantaina on jo lähes normi fiilis.

Et semmottiis tällä kertaa.

Koska nyt vuoden viimeisen viikon treenit jäi tekemättä, on aika vuosi katsauksen. Tästä lähiaikoina tarkempi analyysi. Mitä tein, mitä saavutin? Missä onnistuin, minkä olisi voinut puuhailla paremmin?

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...