sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Urheilurintamalla ei mitään uutta

Samalla kaavalla mennään edelleen. Tapahtumaa ja menoa viikkoon ja vuorokausiin piisaa kyllä ihan omiksi tarpeiksi, urheiluun vaan ei tällä hetkellä ikävä kyllä liikene kovinkaan runsaasti aikaa. Nyt itsenäisyyspäivä antoi keskelle viikkoakin yhden lisämahdollisuuden peuhata. :)
Viikko näytti tältä:
Ma: Lepo
Ti: Traineri 1h
Ke: Lepo
To: Lepo
Pe: Uinti 1,9km + Punttia 40min
La: Traineri 1h + Juoksu 5km
Su: Hiihto ~14km
Yht: 5h

Kunto on päässyt rapistumaan aika lailla. Minulla kun ei niitä kuuluisia pohjia oikein ole olemassa, niin tällainen reilun parin kuukauden kevyen treenin kausi on kyllä tehnyt tehtävänsä.

Launtaina puuhailin sellaisen esim. vielä syksyllä ohjelmaan kuuluneen ihan perus kepoisen harjoituksen, jossa fillaroidan tunturainen ja juostaan puolisen tuntia päälle. Normisti tuo on sujunut ilman mitään kummempia kepposia. Nyt meinasi loppua paukut kesken, vaikka koko reissu meni enemmän kevyellä painotuksella. Tottakai tämä peruselämän haipakka ja entistäkin vähäisemmät yöunet vetävät veronsa, mutta on kuntopuolellakin tapahtunut. Minkäköhänlaisen työn takana on paluu omalle tasolle? Nimimerkillä: hieman epätoivoinen kuntourheilija kysyy.

Mitäs vielä? Olkapää on entisensä, eli särkee 24/7. Uinti ei pahentanut, hiihdosta ei tykännyt. Puntilla alkaa prässissä olemaan jo ihan kivat painot, hiihto oli kivusta huolimatta jotain aivan käsittämättömän hienoa ja RASKASTA.  :D
Se on nääs turha käkistellä, jos on jo paskat housussa sano...


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...