perjantai 2. maaliskuuta 2012

42. päivä ja varaslähtö vapauteen

Olen niin kärsimätön ja malttamaton, että otan vuorokauden varaslähdön. Heivasin tänään kantositeen hevon kuuseen. Todella oudon tuntuista. Kovin aktiivista ei toiminnot ole, enkä uskallakaan oikein mitään tuolla tehdä, eikä se kyllä oikein toimikaan. Olkapään ja lavan seutu tuntuu kokoajan sellaisen paksuna mönttinä, pientä hieman inhottavaa tuntemusta myöskin ilmenee. Kipuja ja vihlaisuja vähän pelkää. Tässä vähän niinkuin velttona ja voimattomana kulkee tuossa vierellä. Sellaisia arkisia toimenpiteitä olen kuitenkin jo käden avustuksella puuhaillut kuin esim. tämän blogin kirjoittaminen, vaipan vaihto, lapsen syöttö, suihkussa käynti. :D

Voipi olla vaan, että tässä lähipäivien aikana joudun aina hetkeksi kantositeeseen käpälän ottamaan. Pikkuhiljaa sano...mmmhh...joku, en muista.

Sit hiukkasen statistiikkaa:
- Leikatun käden hauiksen ympärysmitta: 28cm
- Terveen  käden hauiksen ympärysmitta: 32cm
- Leikatun käden käsivarren ympärysmitta: 20cm
- Terveen  käden käsivarren ympärysmitta: 22,5cm

Eli ihan käsittämättömän nopeasti lihas"massa" häviää. Hauiksen kohdilta 4cm ja käsivarren kantturoilta 2,5cm. Oon ihan satavarma, että lihaksen palauttamiseen menee huimasti enemmän aikaa kuin tämä kuusi viikkoa. Villi arvaus voisi olla vaikka kuusi kuukautta. ;)

Todisteena tässä parit kuvat. Tuo enemmän tuhrittu on siis se terve käpälä ja toinen luonnollisesti rikkinäinen.


2 kommenttia:

Hartsa kirjoitti...

Tsemiä ja malttia kuntoutukseen. Tuo lihasten surkastuminen ja lihaskunnon katoaminen on järkyttävää, itsellä vieläkin kädet huomattavasti heikommat kuin ennen leikkausta (6kk leikkauksesta).
Vuoden verran lääkäri epäili lihasvoiman palautumisen kestävän.

Sami Kokko kirjoitti...

Kyllä tässä malttia tarvitaankin.
Hoidan tämän nyt kuntoon niin hyvin kun on vain mahdollista. Hieman kärsimätön kun olen luonteeltani, niin ylilyöntejä pitää todellakin yrittää vältää. :)

Tällä hetkellä on todella positiiviset ja toivorikkaat fiilikset.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...