maanantai 28. joulukuuta 2009

Joulut on vietetty ja nyt rytmiä kehiin!

Tulipahan taas syötyä, mutta hyvää oli. Sain joululahjaksi kaikkea tarpeellista ja hyödyllistä. Pukki oli ollut kuulolla kun yhdestä paketista kuoriutui Omronin kehonkoostumusmittari, aijai. Tilasto- ja mittari friikille uusi vekotin mittailla ja tutkiskella. En nyt muista ihan tarkkoja arvoja mitä itseltäni mittailin, mutta jotenkuten näin: Paino 84,3, rasvaprosentti ~18%, luustolihasmäärä ~38%, sisäelinten rasvat 6(mikäköhän tämä mittayksikkö onkaan?). Kahden kuukauden treenitauolla tuollaiset. Todella mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan arvot huitelee kun saa joitain kuukausia kunnon harjoituksia alle. :D

Olokin keuhkoissa ja hengitellessä on sen verran ok että aloitan tällä viikolla treenaamaan taas ihan ohjelman kanssa. Ihan kaikki oireet eivät ole tosin kaikonneet. Ihme juttu tämä kyllä ja näin kauan kestänyt.
Lähtölaukaus on siis rauhallinen ja määrät nousee vasta tammikuun jälkeen, jos sittenkään. :)

Viime viikolla poljeskelin treinerillä autotallissa kolme kertaa 45min ihan perussykkeillä ja kävin myös kerran kokeilemassa hiihtoa Laajavuoressa. Meno oli ladulla kauheaa ja taukoja tuli 40min suksimisen aikana pidettyä useampikin. Kovasti se hengityksen päälle otti. Helpotusta on tiedossa sitten kun saa taas tekniikan edes jotenkuten siedettävälle tasolle. Hissukseen hiihtäminen on todella vaikeaa. Tempo ja vauhti lipsahtaa niin helposti liian kovaksi. Menon huomaa vasta sitten kun ei enää henki kulje ja sydän hakkaa kuin viimeistä päivää.
Tänään siis töiden jälkeen suksimaan, huomenna suksitaan lisää ja sitä rataa siitä sitten eteenpäin. Jeee!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...