lauantai 12. maaliskuuta 2011

Huippupäivä!

Kaikkinensa ihan huippupäivä.
Hieman huonojen yöunien siivittämänä köröttelin aamusella uimahalliin Staminan yhteistreeneihin. Heti verran aikana sain ihan jumalaisen ahaa elämyksen käsivedon suhteen. Ne tällä viikolla netistä tiiraillut Phelpsin uintivideot ja omat mielikuvaharjoitukset siis saivat jotain sittenkin aikaan. Sain aikaiseksi niin hyvää otetta veteen, että ihan kämmen kipeytyi. :) Vähän uitiin tekniikkaa ja sit yhteensä 8*100m /pal.10s + kevyttä settiä niin, että plakkarissa oli 2600m kun suihkun hallilta poistuin. Mä taidan sittenkin oppia uimaan ihan sillein säädyllisesti. Jeee!

Illalle oli suunniteltu se viimeinen tehotreeni suksilla ennen ensi viikonlopun koitosta. Plan oli suksia alkuverran jälkeen kolme kertaa Vuorenlenkki (5km ja melko mäkinen reitti) reippaasti ja niin, että jokainen on edellistä kovempi. Luisto oli ihan ok, joten uskalsin lähteä toteuttamaan.
Eka oli hiukka nihkee. Palautus ~6minsaa ja uutta putkeen. Toinen meni jo helpommin vaikka sykkeet oli hitusen ylempänä. Perään sama palautus ja viimeinen meni sit todella helposti vaikka sain puristettua hiukka lisää vieteristä. Siis ei ollut mikään täysiä meininki, ei siis tarkoituskaan. Loppuun pikku loppuverryttely ja himppeen. Hyvä mieli tuostakin toteutuneesta treenistä.

Vetojen sykkeet:
1) av. 173, max 186
2) av. 175, max 186
3) av. 176, max 187

Alla illan hiihdon statistiikkaa muutaman käppyrän muodossa. Nuo keltaiset viivat joissan on numero alhaalla on väliajat jotka painoin aina vedon alkaessa ja päättyessä. Kuvat aukeaa isompana kun klikkaa.
Syke + etäisyys
Korkeus + etäisyys

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...