perjantai 12. helmikuuta 2010

Koivet jumiin, uudenlaista vastetta.

Eilen hiihtolenkin jälkee suitsait lenkkarit jalkaan ja pieni 20min juoksu lenkki päälle. Voela ja jalat on nyt niin kipeet että oksat pois. :) Harjoitusvaste on näköjään jotain aivan uutta ja muuta kuin mitä pelkällä hiihdolla tai juoksulla saa aikaiseksi. Täytyy harrastaa tällaista samojen lihasryhmien yhdistelmätreenejä jatkossa enemmän. Kehittymisen tarvetta on näköjään melkoisesti. Kesällähän homma helpottuu kun voipi fillari lenkin jälkeen lenkille itsensä sipaista koikkelehtimaan. Näin talvella en viitsi ottaa riskiä saattaa itseäni helpon flunssan pyörteisiin. Jos sisäpyöräilyn taihi uinnin jälkeen itsensä raapaisee hikisenä/märkänä ulos kylmettymään niin mahdollisuus moiseen kaiketi kasvaa.
Oon varmaan jonkin sortin masokisti kun tällainen lihaskipu ja arkuus tuntuu aika hyvälle. Hui! ;)
Tänään ohjelmassa ollut uinti saa jäädä pois, ei näillä koivilla paljoa potkita. Kävelylle raahaan itseni illalla, näytelköön se palauttavan roolia.

Huomenna olis sit possurokotteen oton aika. Jenni pääsi viikko sitten aika helpolla, ainoastaan pistoskohta oli kipeä joitakin päiviä. Hitusen jännittää kuinka mun kroppa reagoi.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...