sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Viikko 6. Röhröh

Hahaa, viikko pulkassa. Hiukkasen on veto pois, mutta niin oli tarkoituskin. Ensi viikko vietetään ns. kevyenä/palauttavana elikkäs määrät, menot ja tehot minimiin.
Lauantaina kävin sit sikapiikillä. Aamusella treenit plakkariin ajatuksella et jospa nöfnöf nostaa esim. kuumetta ja jäis urheilut urheilematta. Turha oli pelko, oireet melkoisen minimaaliset. Hitusen rokotuskohtaa aristaa, mut ei esim. haitannut lainkaan tämän päivän sivakointia. Vai voisiko tämä osittainen heikohko olo johtua siitä? Mene ja tiedä, eipä oikeastaan ole väliäkään. :) Vaikka pidänkin tuota rokotusta erittäin tärkeänä ja kannattavana en voi käsi sydämmellä vannoa etteikö siihen liittyisi hieman epäilystäkin. Kuitenkin "vieraita" aineita elimistöön tökättiin ja varsinkaan nyt kun äkkipikaan kehitellyn rokoitteen pitkäaikaisia vaikutuksia ei luonnollisesti ole voitu mitenkään tutkia ja todeta.
Ravintopuolella oon yrittänyt kaikin keinoin välttää E-aineita ja aika hyvin tässä onnistunutkin. Kehittelin äidin reseptiä mukaillen itselleni melkoisen, mutta makoisan "terveys" juoman joka toimii sisällönsä puolesta aika hyvin palkkarinakin. Ison lasillisen kera kietaisee sisuksiinsa vaikka purkin rahkaa niin saa protskujakin tarpeeksi ja niin muuttuu katabolia anaboliaksi.
Tuosta määrästä siis saa 3-5 lasillista vihreää yrjöä.

Puolukkaruissiemenjauhosössö:
1l Vettä
3dl Luomu ruisjauhoja
4dl Puolukkasurvosta
1dl Seesamsiemeniä
1dl Aurinkukansiemeniä
3 tl(kukkurallisia)  Talkkunaa
3tl Macaa
3tl Acaijauhoa
3tl Lucumajauhoa
3tl Spiruliinajauhetta
1tl MSM jauhetta
Loraus Agave nektaria

Aineet illalla sikinsokin veteen, Päälle kelmu ja antaa muhia yön yli. Aamusella vatkaimella vatkaa sössön kuohkeaksi ja juoma on valmis nautittavaksi. Siitä tulee sellaisen vihreän yrjön näköistä, mutta todella hyvää juomaa. Ja sisältää kyllä melkoisen määrän ihmiskeholle hyviä ja tärkeitä aineita ja antioksidantteja.

Ja tässäpä vielä viikon treenilöiset:
Ma: Lepo
Ti: Juoksu: 40min, 5,5km + Fillari(traineri): 30min + LK: 30min
Ke: Uinti: 30min, 1,5km + Punttia: 45min
To: Hiihto: 40min, 9km + Juoksu: 20min, 3km
Pe: Vetämätön fiilis = ylimääräinen lepopäivä
La: Fillari(traineri): 60min + LK: 20min
Su: Hiihto: 2h, 22km
Yht: 7h 15min

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...