sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Tautimagnetismiä ja jatkosuunnitelmaa.

Meikäpoika se saalistaa kaikki mahdolliset ja mahdottomat taudit mitä liikkeellä vaan voi olla. Tämä viikko meni saikulla, eli vatsa sikälimikäli pahoin sekaisin, ettei ukosta mihinkään ollut, voi voi.
Mä kyllä tiedän osasyyn tähän tautimagnetismiin. Oon viettänyt puolivuotta jatkuvilla miinuskaloreilla ja samaan aikaan yrittänyt jotain treeniäkin tehdä. Jos ja kun elimistö jouluu käyttämään kaiken sisään laitettavan ravinnon elintoimintoihin ja palautumiseen niin ei siitä liiemmin jää ylimääräistä pöpöjen kanssa meuhkaamiseen.
Onneksi paino on nyt siinä mihin sen halusin (80kg), eli normisyöminen alkaa nyt, hep! Tästä eteenpäin mennään sit kulutuksen ehdoilla, elikkäs viikkoina jolloin kuluu enemmän, niin syödään enemmän. Ensi viikolla kans lisäravinne kauppaan mars. Tunnen itseni aika hyvin, eli kokemusta löytyy et en kykene syömään rajattomasti joten enemmän kuormittavina päivinä joutuu vetämään jotain palkkaria nestemäiseen muotoon liuotettuna. Eihän se tosin väärin oo.
Viikkolla 11 olis tarkoitus lähteä treeni reissulle Vuokattiin, jossa 5-6 päivää harjoittelun ehdoilla. Hiihtoa, uintia, juoksua ja ehkä jopa jotain punttihommaa väliin. Tuntuma on et jos reissu toteutuu niin sieltä palaa äärimmäisen väsynyt mutta onnellinen kaveri. :)
Siit sit viikko arkea kotona ja voela, kahden viikon loma josta yritys kova viettää viikko vaimon kanssa laatuaikaa jossain etelässä ja lämpöisessä. :D
Kuva kevään 2009 reissulta matkakuumetta luomaan: 

Tällä mennään kunnes toisin todetaan.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...