sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Missio alkoi

Tällä viikolla se sitten alkoi yhden unelman tavoitteleminen ihan toden teolla. Matka on pitkä mutta ihan mahdollinen. Keskiviikkona Pro triathlonisti Tuukka Miettinen vei meidät juoksulenkille jossa verryteltiin reippaalla vauhdilla, tehtiin välissä juoksutekniikka harjoituksia ja lopuksi loppuverrat reippaalla vauhdilla. Reippaalla siis minulle. Takin taskuihin tarttui tältäkin reissulta väsyneet jalat ja pussillinen uusia juttuja juoksusta ja sen kehittämisestä taloudellisemmaksi. Lauantaina kuvattiin uintia videolle ja samalla käytiin tekniikkaa läpi ja yritettiin iskostaa päähän perus perus asioita. Huippua kun oikea uintivalmentaja katselee ja opastaa. Omasta "ihan ite oon opetellu" vaparista löytyi ekalla kerralla neljä asiaa jotka oon tehny vähän huonosti. Jatkoa tulee seuraamaan kunhan päästään itse asiaan, eli käsivetoon johon ei tällä kerralla kiinnitetty huomiota lainkaan. Yhden oikean super ahaa elämyksenkin koin altaassa. Tästä on hyvä lähteä jankkaamaan vanhoja virheellisiä tottumuksia pois ja uutta oikeampaa tekniikkaa tilalle.

Treenejä tälle viikolle saalistin viisi kappaletta. Kaksi juoksua, kaksi uintia ja yhden punttihommelin.

Ens tiistaina auton nokka kohti Vuokattia jossa ajatuksena hiihtää, juosta ja uida niin paljon kuin vain ikinä jaksaa. Paluu näillä näkymin sunnuntai iltana. Jee!

Sit niitä jurputus asioita loppuun. Paska olo rinnan alueella on tällä viikolla taas voimistunut, itseasiassa ei ole tainnut näin pahasti ennen oireillakaan. Oireet siis keuhkojen alueella, närästystä, hengitysvaikeuden tuntua ja sydämmen tykytyksiä. Varaan huomenna taas lekurin. Joku diagnoosi tähän on nyt saatava. Millään lailla mihinkään fyysiseen suorituskykyyn ei tunnu olevan mitään vaikutusta, oireet on vaan aika inhottavat. Perseestä!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...