torstai 18. maaliskuuta 2010

Terveisiä Vuokatista.

Hola ja hello!

Pari ekaa päivää on mennyt kattauksella: hiihtoa + juoksua + lekottelua + illalla uintia ja päälle vielä avantouinti ja poreissa lilluttelua. Melko präsööksissä oon nukkumaan mentäessa ollu. Öisin ja ihan aamuisin on ollut aikastalailla paljon pakkasta ~25c, niin on hiihtämään lähdöt venyneet tuonne iltapäivälle. Parempi olisi jos voisi suksia ja jolkotella heti aamusta niin jäisi enemmän aikaa palautella ennen illan uintia.
Tiistaina sykkeet oli aivan taivaissa johtuen luultavasti kahden edellisen yön aivan riittämättömistä yöunista ja matkustuksen aiheuttamasta rasituksesta.
Ladut on tosi hyvässä kunnossa ja suksikin on luistanut ihan ok. Kiitokset luistosta saa ohjata Vuokatin urheiluopiston vieressä sijaisevan suksihuoltofirman hemmoille. Oli kuulemma mun suksien pohjissa sellainen "kuvio" ettei tartte ihmetellä miksi ei ole oikein luistanut. Nyt pohjassa on ihan selkeä kuvio ja eka kertaa tänä talvena on hiihtimet menneet etenpäin kutakuinkin siedettävällä liuulla.
Uintihommelit on ollut vähän nihkeitä, täältä kun ei löydy kuin 25m allas ja kun en vielä osaa volttikäännöstä niin menee kamalasti aikaa ja matkaa hukkaan kun päässä aina rimpuilee suunnanvaihdon. Ajattelinkin siis käyttää kaiken uintiajan tekniikan opetteluun. Tänään sain jo pari semi onnistunutta volttikäännöstä aikaiseksi ja nenän ja nenäontelot täyteen vettä. Mut aika herkkua on päivän jälkeen käydä avannossa, savusaunassa ja liottaa itseään hierovissa porealtaissa ehkä noin tuhannen kakaran ja kolmesadan venäläisen mummon kanssa. :)

Tarkoitus olisi jaksaa näin ihan tuonne sunnuntaille asti jolloin auton nokka kääntyy kotia kohti.

Sit huippu-uutisia. V***u mulla mitään keuhko-oireita oo. Ruokatorven ja mahalaukun välinen portti vaan vuotaa. Oireet on samankaltaisia kuin keuhkojutuissa ja ehkäpä sydänhommissakin. Sieltä ne vatsahapot pääsee hitusen korventamaan ruokatorvea ja äänihuulia. Suomeksi sanottuna närästää sillein erilailla. Tähän on konstit ja parin viikon päästä pitäis olla kaikki taas ennallaan. Jipii! Taudilla on nimikin ja se on refluksi...aika upee. :)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...