sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Viikko 9

Keskiviikkona oli ensimmäinen kokoontuminen Jyväskylän triathlon koululaisilla joihin siis itsekin nyt kuulun. Eka päivänä käytiin läpi mitä tuleman pitää ja aika mielenkiintoiselta ja mukavalta kuulostaa. Sieltä saa just sitä mitä haluankin eli suoritustekniikkaopastusta ja oikeanlaisia lajille ominaisia treenineuvoja ja vinkkejä. Pari kertaa viikossa on yhteistreenit joista toinen on aina uinti. Ensi viikon lauantaina saa meiäläisenkin uintiräpiköinnistä videokuvaa, joten valmistaudutaan huvitukseen ja järkytyksen yhteistunnelmaan. :) "Opettajina" toimii ihan suomen kärkinimiä joten aika into piukeena on tämä kaveri.
Eilen eli lauantaina kävin Tamperesteella pyöräilyunionin järjestämässä valmentautumiskoulutuksessa jossa puhujana ja luennoitsijana oli Antti Hagvist joka toimii valmentajana esim. Tiina Boomanille, Jarmo Hastille, Alexander Stubille(hui!) ja ilmeisesti myös Jussi Veikkaselle ja olihan listalla muitakin joita en nyt muista. Aivan huippu reissu. Haaviin tarttui huimasti uutta tietoa ja neuvoa harjoittelun rytmittämisestä, tehoista ja monesta muustakin nousevan kehityksen kannalta olennaisista asioista. Ravintopuolelta ja palautumispuolelta haaviin tarttui myös pari uutta erittäin tärkeää asiaa. Ensiviikolla täytyy paneutua koulutuksen antiin ja rukata oma treeniohjelma uuteen uskoon. Ei sinne nyt niin mahdottomasti muutosta tule, muutamaan osa-alueeseen kylläkin selkeää pesäeroa entiseen.
Muuten tämä viikko on ollut taasen todella mukava. Juoksu puolella varsinkin oon kokenut melkoisia onnistumisen elämyksiä. Nyt olen pystynyt juoksemaan kaksi viiden kilsan lenkkiä vailla pienintäkään polvikipua. Nyt älyä enemmän kuin intoa ja hyvä tästä tulee.
Ensiviikko onkin himmailu viikko jolloin yritetää ladata akkuja seuraavan viikon Vuokatin reissua varten.

Tämän viikon teenit:
Ma: Lepo
Ti: Juoksu: 35min, 5km + Fillari(traineri): 40min + LK: 30min
Ke: Hiihto: 50min, 10km (Ihan sairaan raskas keli)
To: Uinti: 45min, 1,3km (sis. tekniikkaa) + Punttia: 60min
Pe: Lepo
La: Juoksu: 40min, 5,3km + Fillari(traineri) 40min + LK: 20min
Su: Hiihto: 1h25min, 17,5km (sis. max: 1*5 & 1*3)
Total: 7h 25min

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...