torstai 11. marraskuuta 2010

Suksitestiä

Puuhastelin eilen ekan suksitestin Laajiksessa. Testattavana on neljä paria Karhun vanhempia luikkareita. Kahdet 192senttiset ja kahdet 188senttiset. Jaloissa oli myös ekaa kertaa uudet Fisherin hipohipo blingbling hiilari monot. :)
Monoissa on niin paljon säätöjä, että en niihin liiemmin kiinnittänyt vielä mitään huomiota. Lätäsin räpylöihin ja laitoin ensimmäiseksi kiinni toiset 192senttisistä hiihtimistä. Keli ei ollut ihan maailman paras lumen liukkauden suhteen, mut yöllä oli tullut reippaasti uutta lunta joka taas muuten oli aika hyvä jutska.
Ekat huomiot oli aika murskaavat. Suksi ei venkoillut mihinkään suuntaan, kulki suoraan, tasaisesti, mono-suksi kombinaation keveyden huomasin välittömästi, jotenkin potkuun tuli ihan eri mallilla voimaa kuin ennen. Mmhhh...hyvältä vaikuttaa.
Kieputtelin ensin kaikilla neljällä parilla tasaisen kiekkaa kolme kieputusta, sit sama judanssi kaikkien mäkien kautta kahteen kertaan. Suksista löytyi hienokseltaan yksi pari ylitse muiden, muiden kohdalla en ensimmäisen kerran jälkeen osaa sanoa oikein juuta enkä jaata. Pidemmät sivakat oli ehken hivenen miellyttävemmät kuin lyhyemmät. Noh, jatkan huomenissa kokeiluja ja testailuja.
Monot oli aika hyvän tuntuiset myös. Hiukkasen puristi muutamasta kohtaa, mut löysäilin jo valmiiksi illalla muutamaa säätöä ja aloitellaan monojen kanssa ihan nolla jutuista ja säädellään ja speksaillaan sit jos tarvitsee.
Nythän kun molemmat sekä monot ja sukset olivat minulle uusia ja ihan valovuosia parempia kuin nykyiset vermeet niin joutuu aika monta kilsaa kuluttamaan ennenkuin voi olla aivan varma et mitkä noista suksipareista itselleni valkkaisin. Jokatapauksessa aika hiusaa ja mahtavaa!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...