lauantai 6. marraskuuta 2010

Uuvet sivakat ja monoiset

Sain tuttavalta (ihan oikea kilpahiihtäjä) hänen vanhoja suksia testattavaksi neljät parit. Testit alkaa kunhan saan myös uudet monot. Nämä kun on NNN-siteellä ja mun nykyiset suksimet on Pilotilla. Kävin jo eilen liikkeessä koeastumassa Fisherin hipihipo hiilaripopot. Eipä vaan ollu ihan just mun kokoa. Maanantaina käyn utelemassa, et josko olisi maahantuojalla varastossa oikeaa istuvuutta niin sellaiset hommaan. Istui nimittäin aika juhlavan hyvin jalkaan, ihan törky tukevat ja muuta suitsutusta. Onhan se hintakin aika juhlava, mut nyt kyl sijoitan. Eilen kun kävin hiihtämässä niin tuntui omat monot ihan suttapaskaa köpöiltä.Yök!
Ostan noista testisuksista itselleni kahdet parhaimmin toimivat parit. Toiset vesikelille ja toiset peruspakkaskelille. Nää on siis ihan valkattuja pareja ja vaikka on jo kilometrejä alla, niin saan silti taatusti paremmat kuin koskaan mistään kaupasta.

Olivat eilen ahkeroineet ensilumenladulla ja huoltaneet sen aika hyvään kuosiin. Tänään tuli vielä vähän lunta, et lähempä tästä hiihtelee.
Aamusella heitin kepoisen juoksutreenin vaimon kanssa ja nyt aattelin iltamissa suksia hitusen rajumman setin. Eilinen ~20km kiepasu tuntuu kyl edelleen käsissä ja hartioissa, mut tästäpä ne voimat kehittyy kun vaan jaksaa jyystää. :D

Tollaset monot siis kiikarissa:

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...