maanantai 13. kesäkuuta 2011

Viikko 23.

No sainpas kuin sainkin viime viikolle joitain oikeita treenejä aikaiseksi. Parit pyöräilyt, joista toinen oli hiukka reippaampaa menoa. Kolme juoksua, joista yksi oli ~950m vetoja. Sekä kolme uintia, jotka olivat kaikki enemmin tai vähemmin kevyttä totettulua avoveteen sekä märkäpukuun.

Uinti järvessä tuntui ihan kohtuu hyvälle. Luotto Joroisten kisan uintiosuuden selvittämiseen siedettävään aikaan kasvoi huomattavasti. Tässä kerkeää vielä kuitenkin räpiköimään kuntoa parempaan ihan hyvin.

Fillari kulkee kans ihan ok. Ilmeisesti talven punttisessioista on ollut apua, jee! Tosin polvi ei vieläkään oikein tykkää pidempien matkojen pyöräilystä. Otetaan siis iisisti ja vältellään turhia riskejä. Ajan nyt kaikki pyörälenkit TT-fillarilla, eli totutan itseäni hieman outoon ajoasentoon. :)

Juoksussa olisi tekemistä sit vallan mahdottomasti. Tällä hetkellä vauhtia ei löydy, ei sitten yhtään. Juhannuksena olisi tarkoitus käydä länkyttelemässä Lannevedellä 10km maantiejuoksu, jossa havittelen 50minuutin alitusta. Tiukkaa tulee tekemään, sen verran huonosti juoksu kulkee. Tosin koko talven ja alku kesän olen ne vähät juoksut pistellyt todella hiljaa ja vasta nyt viime viikkoina yrittänyt vauhtia lisäillä. Joroisten kisaa ajatellen tässäkin lajissa kerkeän vielä hiomaan ja nahistamaan itseäni nurkaan monta kertaa. Josko sieltä muutamat sekunnit/km saisin nipistettyä pois.

Jokatapauksessa hyvällä mielellä ja intoa kuuppa täynnä jatketaan.

V23:
Ma: Uinti 20min, ~1km. (eka avovesiuinti)
Ti: Juoksu 13km (sis. 5*950m / pal ~2min)
Ke: Lepo + Hieronta
To: Fillari ~70km (sis.55km reippaan kovaa) + Juoksu 3,7km (reippaan kovaa)
Pe: Uinti 35min, 1,9km
La: Fillari 70km + Juoksu 9,6km (mahtava helle ja nestehukka)
Su: Uinti 30min, 1,6km
Yht: ~8h30min

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...