tiistai 8. marraskuuta 2011

Aarne Aukusti Kokko


Juu, poika sai sunnuntaina nimen itselleen, sillein virallisesti. :)

Treeneistä voisin kertoa sen verran, että testasin viime viikolla parina päivänä työmatkalenkkeilyä. Juosten töihin ~3km ja pois töistä ~6km. Hienosti toimi ja kerran pari viikossa näin jatkukoon. Tosin penikkavaiva iski taas päälle, et pientä himmailua pakotettu nyt tekemään. Huomenna käyn hierojalla, jospa saisi pohkeita hiukan availtua...auts!

Tuo mini-ihminen on just nyt sen verran kiukkuisessa ja vaativassa (paljon vaativa, vähään tyytyvä) elämänvaiheessa, et työajan ulkopuolinen aika uppoaa hienosti hoitohommiin, sekä kotiaskareisiin. Treeneille ei liiemmin jää aikaa, mutta kuten aikaisemmin taisin jo mainita, en stressaa tästä, vaan pukkaan minkä pystyn. Kyllä sitä vielä kerkeää itsensä tässä elämässä tööttiin ajamaan ihan varmasti. :)

Niin, olenhan käynyt kuitenkin useina päivinä viikossa pikkukaverin kanssa vaunulenkeillä. ~45min-1h kävelyä. Ihan hyvää tekee. Eilen kokeilin pienen pätkän juostakin. Vielä ei vaan kovin uskalla kun on niin hentoinen ja hauras tuo tyyppi. Hommattiin juoksuvaunut, joihin lisäosana koppaosa. 
Tosi helposti liikkuu ja kätevä käsitellä ja pyöritellä. Keväällä kun saa vaihtaa kopan ratasosaan, niin voidaan lähteä sit kevätauringoille juoksentelemaan. Tietty täytyy vaan toivoa, et viihtyy mun hitaassa vauhdissa. ;)

Ettei mene ihan pelkäksi vauvajutuksi, niin laitetaan nyt ne viime viikon treenitkin tähän, vaikka ei paljon pröystäilemään niillä pääse.

Ma: Lepo
Ti: ap. Juoksu 3km  ip. Juoksu 6km
Ke: Lepo
To: Uinti 1,5km  + Sali (Pientä testailua)
Pe: ap. Juoksu 3km  ip. Juoksu 6km
La: XC 1h15min (pääosin kevyttä)
Su: Lepo
Yht: 4h25min

PS. Koska olen tilastofriikki ja muutenkin outo niin pientä statistiikkaa Aarnestakin loppuun:
Neljän viikon elämänsä aikana kaveri on vääntänyt (vanhemmat havainneet) 123 kakkaa ja lirutellut 181 pissiä. :D:D

4 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Ihana pakkaus ja olipas hyödyllistä tilastotietoa!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Aarne Aukusti

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän hyvä loppukevennys :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko vaipat arkistoitu vai miten tilastointi onnistui?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...