torstai 3. marraskuuta 2011

Altaassa pitkästä aikaa

Siis tarkemminhan tässä vierähti reippaat kolme kuukautta vailla uinnin uintia.
Meillähän on täällä Jyväskylässä tällä hetkellä aika haikeat uintimahdollisuudet. Kaupungin Uimahalli (Aaltoalvari) meni remppaan, ja tämä remontti kestää ilmeisesti 2013 vuoden puolelle saakka. Laukaan Peurunkakin on remontissa. Tämä tosin aukeaa jo viimeistään ensi vuoden alkupuolella. Olivat vaan nostaneet hinnan sen verran korkealle, että ainakin mun kipukynnys ylittyi. Nettisivuilla kerrotaan 15-19 eurosta per laaki. Ei mitään tolkkua.

No onneksi Vaajakoskella = ~10km Jyväskylästä on halli, Wellamo, 25m radalla. Ainoa probleema on, että nyt kun koko Jyvässeudun uintiporukka änkeää tuonne reilusti alle puolet Aaltoalvaria pienempään altaaseen polskimaan, niin ahdasta on ajoittain tiedossa. :) Tänään tosin oli uintiajankohta niin otollinen, että ihan saatiin kaverin kanssa räpiköidä isseksemme omalla radallamme.

No, mutta mitäs siitä uinnista. Ei se helppoa ollut, tosin ei ihan mahdotontakaan. 1500m sain "kauhottua". Tästä 500m tekniikkatreenien muistelua, 500m pullari ja lättärihommia ja loput verkkaista verryttelyä.
Toistoa vaan tarttee ja alkaa sujumaan.

Ensi kesää ajatellen on hieman pelonsekaiset kauhutunnelmat. Uinti kun on mulle se kaikkein hankalin ja vaikein juttu, joka tietty tarvitsisi eniten toistoa. Nyt toistoa ja kilsoja pääsen toden teolla keräilemään vasta keväällä kun avovesikausi alkaa.

Noh, en heitä kynttilää vakan alle, vaan tuuppaan sen mitä kykenen.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...