sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Iltalenkki

Eilisiltainen lamppumaastopyörälenkki antoi oivan hetken testata kameraa pimeällä. Installoin kypärään, jossa kamera-adapteri on kiinni, myös lampun. Hieman joutui soveltamaan ja eihän se kertalaakista kohdalleen sit mennytkään. Kypärävalo sojotti liikaa alaspäin = hitusen hankala ajaa ja ei niin hyvää kuvaa. Seuraavalle reissulle sitten taas uudella setupilla. :)

Sitten tuon tällä hetkellä käytössä olevan edittisoftan ominaisuudet ovat aika rajalliset. Kaipaisin jotain millä pääsisi ihan konkreettisesti kuvamatskuun kiinni. Valkotasapainot, levelit, kontrastit, saturaatiot sun muut. Nyt kun kameran oma valoitusmittari mittaa valoisuuden jostain x-paikasta, niin kuva jää tällaisessa pimeätapauksessa todella hämäräksi. Jos pääsisi säätämään itse kuvaa, niin saisi huomattavasti paljon parempaa tulosta aikaiseksi. Rakeisuudesta ei tällä kameralla pääse hämäräolosuhteissa eroon, mut se on harmeista pienimpiä. Siis ei oikeasti harmi ollenkaan. :D Sit mun koneeseen ei kai saa 64bittistä Winkkaria, joten tähän ei pysty asentamaan esim. uudempia Premiereitä. Vanhempiin ei ole mahdollista importata mp4-matskua, jota tuo mun kamera ulos suoltaa. Pitänee jatkaa nettifoorumien selailua ja paremman ohjelman etsimistä.

Joka tapauksessa oli melkoisen mukava maastopyöräreissu kirpeässä syysilmassa Laajavuoren hienoissa maastoissa. Latasin tällä kertaa videon Viemeoon. Tämä palvelu tarjoaa upotusta suoraan HD-muodossa, toisin kuin Youtube.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...