keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Sisukkaasti

Eilen kävin suksimassa. Oli mun tämän talven viimeinen hiihto, joten päätin jo etukäteen sivakoivani niin pitkään kunnes tipahdan.
Suksi ei painonnousun takia luistanut oikeastaan yhtään, eikä kelikään ollut ihan paras mahdollinen liukua silmällä pitäen. Tiedossa oli siis raskasta menoa.
Kiepautin sellaisen suht nousuvoittoisen 10km lenkin, joka kävi Laajavuoren päälläkin kääntymässä. Luiston hyvyydestä kertoo se, että mäen päältä alas tultaessa, aivan jyrkintä kohtaa lukuunottamatta piti lykkiä vauhtia, että pääsin eteenpäin. :) Ihan mahtavaa!
Kiersin tämän reitin kahteen kertaan ja toisen kerran Laajavuoren päälle kavutessani olin aivan piipussa. Viimeisin jyrkkä nousu oli sellaista "on the edge" meininkiä. Kuitenkin sitä kotiin selvittiin ja sain ja jaksoin Aarneakin kanniskella tovin ennen nukkumaan menoa.

Sykedataa kun illalla tutkailin, niin pisti hymyilyttämään. Reissu meni suurin piirtein ja aika tarkasti tällä kaavalla:
LEPO:  0:07min
PAL:  00:40min
PK1:  01.39min  
PK2:  20.01min
VK1:  37:58min
VK2:  35.18min
MAX:  10:24min
Yht: 1h46:07min

Oli ihan tujakka teho-treeni siis. :D
Nyt palautellaan ja lepuutellaan kroppaa perjantain leikkausta varten. Jo taas jännittää ja vähän pelottaakin niin että on melkein kurat uikkarissa.

1 kommentti:

Hartsa kirjoitti...

Aika hyvä määrä tehoalueella, hyvä vauhtikestävyyskunto sulla.
Toivottavasti tälläkertaa pääset itse leikkausoperaatioon asti ja kaikki menee hyvin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...