sunnuntai 29. tammikuuta 2012

5 * materialistiset haaveet

:)
Blogeissa pyörii tällainen, tehdäänpä itsekin. Eli ”kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat." Mulla menee hieman ohi aihealueen kun haaveet koostuvat enemmänkin useiden palasten kokonaisuuksista. Haitaaneeko kamalasti.

1. Talon kaikilla herkuilla alpelta. Esim Portes du Solein alueelta. Löytyisi aika monta asiaa mistä haaveilen. :) Olen tuolla käynyt ja sydämmeni menettänyt. Katso kuvia yhdeltä reissulta.


2. Kiinteistöhuoltopalvelu loppuelämäksi. :)


3. Kolmantena ostaisin Peter Gabrielilta studion (tuskin suostuisi myymään :D). Maailman hienoin ja yksi parhaista.  Parit kuvat päätarkkamosta. Aivan upea!


4. Nyt menee vaikeaksi...mmmhhh. 

Ok, tämäkään ei ole materiaa (en taida olla materialisteista parhain). Ostaisin itsellen loppuelämäkseni henkilökohtaisen valmennuksen. Paljonkahan esim. Hagqvistin Antti haluaisi korvausta ~40-vuoden palveluksesta? :)

5. Jos Alpeilla asuisimme, niin kaippa se pitäisi joku järkevä kulkupeli olla. En ole lainkaan minkään valtakunnan autoihminen. Mulle autossa on tärkeintä, että se palvelee sitä tarkoitusta, mitä varten se on hommattu. Vaatumuksina tällä kertaa olisi neliveto, matkustamo usealle, paljon tavaratilaa harrastevälineille (fillarit yms). 
Joku tällainen voisi olla ihan ok:
Nissan Pathfinder V6
 
Ei ollut ihan helppoa, mut selvisin.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...