torstai 14. tammikuuta 2010

Raskasta...huh!

Tuli sitten pidettyä reilu kahden kuukaden tauko uinnista ja puntteilusta. Tänään sit kävin töiden jälkeen pulikoimassa kevyesti 20 minsaa ja päälle neljänkymmenen minuutin voimailut uimahallin salilla.
Uinti oli ihan jees, sellaista vaparitekniikan etsintää. 700m sain kroolailtua tuon ajan puitteissa, aina 100m välein pidin palautusta joka olikin tarpeen nimen omaan tekniikan kasassa pitämisen saavuttamiseksi (siis sen onnettoman tekniikan).
Sit salille ja huhhuh miten lähti ukosta mehut. Vaikka teinkin sellaisen ns. totuttelukierron eli ei kovin kovaa eikä kovin pitkään niin ihan piipussa lähdin sieltä laahustamaan suihkuun ja saunaan.
Saunassa sitten taas joku helvetin valopää, maailman kovin saunoja viskoi vettä kiukaalle oikein urakalla ja ilmeisesti nautti täysin siemauksin saunakokemuksestaan ja ehkä myös muiden kärsimyksestä. Mua ennen lähti eräs pro uimari pois ja mennessään sanoi selvästi ja kovaa "vitun runkkari!". No taisin minäkin tokaista lähtiessäni että "ei helvetti mikä idiootti!" Perässä tuli lähes kaikki muut paitsi tämä ns. saunailoittelija.

Et sellaista. Ai niin, kävin ostamassa uuden sykemittari+gps+kadenssi kombinaatiomittarin, kun Suunto sanoi sopimuksen irti eli porsi. Mukaan tuli liikkeestä Garminin forerunner 310XT. Kunhan käyttökokemusta kertyy, laitan jonkin moista raporttia väkästimestä. Ensivaikutelma todella hyvä. Ainoa jota luultavasti jään Suunnosta kaipaamaan on sykkeen r-r-mittaus, jota ei Garminista löydy.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...