sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Viikko 4 ja kuollut rotta kylpyhuoneessa!

Mitäs viikkoon mahtui? Kaikkea kivaa vaan. Treenit on menny hyvin lukuunottamatta keskiviikon uintia joka oli aika kammottavaa. Olemattomat räpiköintilihakset oli tiistaisesta ilmeisen jumissa kun ei uinnista tullut oikein mitään, jalat uppos ja niskaa jumitti. :) No oli silti nastaa. Tämän päivän eli sunnuntain hiihto mentiin meikäläisen mittapuun mukaan pitkän kaavan kautta eli 200minuuttia hitaammasta hitaampaa sivakointia. Ihmeen hyvin riitti energiat eikä edes kamalan väsynyt ole nytkään. Oliskohan kunto nousussa kenties?

Mutta se rottahomma. Eilen kylpyhuoneesta lehahti kuolleen rotan ja kissankusen kaltainen karmea löyhkä. Mitä ihmettä, haiseeko viemäri? Onko jonnekin ilmanvaihtokanavaan kuollut eläin? Jäikö vessa vetämättä? No ei todellakaan, syyllinen löytyi perukoneen päältä kuivaustelineeltä. Pitäisköhän pestä treenikamppeita hieman useammin? :)

Sit tilasin Iherbsistä vitamiineja. Mulla on ollut sellainen kutina tässä jo pitkän aikaa että kun olen vähentänyt kaikenlaisien E-sarjan tuotteiden syömistä todella radikaalisti niin olokin olisi muuttunut huomattavasti paremmaksi ja jotenkin energisemmäksi. Niin tilasin sieltä uudet orgaaniset vitamiinit: B-kombliitti, C-vitskua, D:tä ja Spiruliinaa, kaikki ilman yhtäkään lisäainetta tai muutakaan kemiallista lisää. D-vitamiini on vielä sarjaa 5000IU eli ei tarvi napsaista kun 1 kipale päivässä ja saa ruhtinaalliset 125µg. Sieltä löytyi kaikkea muutakin joita jossain vaiheessa aion ostaa. Kertaostoksen hinta kannattaa vaan pitää alle 110dollarin, näin säästyy tulli- ja alv-maksuilta.
Jos joku tätä nyt lukee ja innostuu samaisesta putiikista jotain itsellen hamstraamaan niin koodilla "KOK327" saapi 5 dollarin alennuksen. Ensiostaja muuten saa lisäksi 10% alennuksen.

Sit vielä yks juttu. Ensi viikolla saan rillit, nämäkin nettikaupasta. Kotiin tuli sovitettavaksi viidet raamit joista Jenni rankkasi samointein neljät pois. Ne yhdet hyväksynnän saaneet laitoin tilaukseen. Hinta 44Euroa ei päätä huimaa. Jos lasit toimii niin teen toisen tilauksen laseista jotka sopii hyvin fillarointiin ja muuhunkin urheiluun. Sellaiset firman kataloogista löytyivät nääs. Kiva varmaan nähdä kaikki juuret ja kivet kunnolla metsäpoluilla. :)
Saattaa olla melkoisen outoa sekä minusta että kanssaihmisistä nähdä miulla lasit päässä. Hui...jännittää.

Ja lopuksi tilastoa viikon harjoituksista:
Ma: Lepo, Hieronta
Ti: Uinti: 30min, 1,2km + Fillari(traineri): 20min + LK: 30min
Ke: Uinti: 35min, 1,5km + Soutu: 25min + Punttailua: 20min
To: Lepo
Pe: Fillari(traineri): 45min + LK: 30min
La: Hiihto: 45min, 9,2km
Su: Hiihto: 1h40min, 17km
Yht: 6h20min

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...