sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Viikko 2. kevyesti himmaillen

Alkuun heti viikon treenilöiset:
Ma: Lepo
Ti: Kävely/juoksu: 35min, 3,7km + LK:20min
Ke: Hiihto: 45min, 9,2km
To: Uinti 20min, 700m + Punttia 40min
Pe: Lepo
La: Kävely/Juoksu: 35min, 4,1km + Fillari(traineri): 30min + LK: 40min
Su: Hiihto: 55min,  12.1km
Yht: 5h20min

Jaa, että mitäs tällä viikolla erityistä. Eipä kummempaa. Tämän päivän hiihto oli hienoa, keli oli kuin morsian vain aurinko puuttui. Luisti hyvin, tekniikka oli kutakuinkin hallussa koko matkan, eikä ollut ruuhkaakaan laduilla. Wassun omaksuminen on tuonut mukavan lisän ja samalla myös uuden haasteen hartia/selkä/käsivoimien kehittämiseen. Kyykkäyslihakset eli persosaston muskelit on edelleen torstaisesta punttailusta aran oloiset. Pitänee pitää huoli siitä että jatkossa ei pidempiä taukoja sali hommista tule. :)
Juoksun määrää taidan uskaltaa nostaa ensi viikolla, katsotaan sit kuin polvi kestää vai kestääkö. Nythän nuo kävely/juoksulenkit ovat mennet kutakuinkin 50/50-suhteella. Tällä hetkellä ei kiputuntemusta esiinny kuin ajoittain. Muutamia viikkoja sittenhän siihen sattui 24/7. Eli iso jee!

Tekisi kovasti mieli jo nostaa treenimääriä, mutta pysyn tiukkana ja menen nyt näin kevyemmin ainakin ensi ja toivottavasti vielä viikon neljäkin. Helmikuussa jos sitten hienoisella nousujohdanteella kasvattaisi määrää ja jossain vaiheessa tehojakin. Ajatus siis on että kesän koittaessa olisi mahdollisuus jo puuhailla ihan huolella. Toivottavasti juoksuakin.

Juu ja Hong Kongin huippuhalpasilppukauppa lähetti vihdoin marraskuun alussa tilaamani lamput. Eli tämä siis tarkoittaa sitä, että ilta-aikaan sijoittuvat xc-pyöräilyt mahdollistuvat, sellaisia siis sekaan tai korvaamaan jotain. Jee taas! :) Kyllä muuten yhdestä ledistä lähtee valoa ulos. Tuollaisesta tuotteesta ja tuosta kaupasta siis kysymys:
Linkki kauppaan ja kyseiseen lamppuun
900 lumenea on suuresti liioiteltu, käyttäjätestaukset ovat antaneet viitteitä 400-600 lumenen välimaastoon joka sekin on kyllä yhdestä pienestä kikkareesta PALJON. Aikaisemmin mulla oli jo yksi tuollainen, nyt saa siis kypärään lamppusen myös ja yksi toimii ns. varalamppuna. Kolmas Jee!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...