sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Viikko 3. :)

Ma: Lepo
Ti: Kävely/juoksu: 40min, 5,3km
Ke: Fillari(traineri): 60min + LK: 20min
To: Uinti: 30min, 1,2km + Salihommaa: 40min
Pe: Lepo
La: Fillari(traineri): 60min
Su: Kävely/juoksu: 35min, 4,2km +  Fillari(traineri) 35min + LK 40min
Total: 6h

Selkäkipuilua lukuunottamatta viikko on ollut mainio, oikein mainio. Uinti oli kivaa, vaparia jo lähes koko reissu. Punttihommat oli kivaa. Fillarointi autotallissa oli kivaa. Juoksun kaltainen toiminta oli kivaa. Hiihtämässä en käynyt johtuen kamalista pakkasista. Olen asettanut -16astetta celciusta ihan maksimiksi.
Uintia vois yrittää työntää helmikuussa kalenteriin pari kertaa viikkoon, saisi hieman kehityskaaren käyrää tuossakin hilattua nousujohteiseksi. Juoksu hommassa täytyy olla varovainen, eli kevyesti muutama 30-40min kävely/juoksu kombinaatio viikkoon jatkossakin. Hiihtoa tekisi mieli lisätä se on niin mahtavaa tosin vain pirun raskasta. Fillari hommissa tapahtunut salakavalasti hieno edistys. Aikaisemmin 90 cadenssi oli korkein luonnollinen pyöritysnopeus, nyt pyörii kuin itsestään jo 95-97 cadenssi. Voimantuotto on selvästi parempaa ja tehokkaampaa nopeammalla sitkutuksella. Jee!
Että sellaista. Peukut vaan pystyyn että selviäisi tästä selkävaivasta ihan säikähdykselle. Sen verran on historia opettanut, että paikalleen jääminen on kaikista pahinta. Oikealaista liikuntaa oikeassa suhteessa levon, venyttelyn ja hieronnan kanssa kehiin, niin uskoisin kipuilun loppuvan parin viikon sisään. Olis tietysti kiva juputtaa ja maalailla piruja seinille, niistä piruistakin kun on niin monta eri kokemusta. Ei vaan taida se mitään auttaa eli hymy korviin. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...