sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Viikko 29

Kesäloma se sitten tällä viikolla vihdoinkin alkoi. Nelisen viikkoa vapautta työkuvioista maistuu aika maukkaalle. Mä kyllä tykkään työstäni, mutta on se hienoa olla välillä sieltä poiskin. Yritän käyttää loman mahdollisimman hyvin hyödyksi treenaamisen osalta. Koska palautumisaikaa on enemmin käytettävissä, niin kokeilen tuossa joku viikko sellaista kunnon määrätreeniosioo. Palaillaan siihen kun on ajankohtaista.
Tällä viikolla käytiin mökkeilemässä Vesannolla, joten sai harjoittelumaisemiinkin pientä vaihtelua. Yhdet häätkin saatiin viikon ohjelmaan mahtumaan, mukavaa oli.
Ensi viikolla lähdetään pienelle Suomi-tourille, joka huipentuu lauantaina Noormarkkuun ja Jazz-triathloniin. Siellä siis taasen pikamatkaa tarjolla.

Ma: Lepo ja hieronta
Ti: Uinti 2km + Hissienskaa Laajavuoressa ~1h
Ke: Fillari (sis. runsaasti mäkivetoja) ~40km + Uinti 1km
To: XC 25km + Juoksu 3,5km
Pe: Uinti 2km + Juoksu 6km
La: Lepo
Su: Fillari 42km + Juosu 10km
Yht: 8h 50min.

PS. Pieni huomion arvoinen asia on tuo tämänpäiväinen pyöräilyn jälkeen suoritettu 10km juoksu. 10 kilsaa meni hitusen hitaammin kuin juhannuksen Savulenkillä, jossa sen kirmasin ihan peräsuoli pitkällään. Tänään juoksu oli kuitenkin leppoista, helppoa enkä edes kiirehtinyt kuin vasta viimeisen kilsan kompuroin kovemmilla sykkeillä.
Tästä on kaiketi vedettävä johtopäätös, että kyllä se juoksuvauhtikin sieltä jo pikkuisen kulman takaa kurkistaa. Kuten Miettisen Tuukka sanoi: Jahka uudet Sauconyt on kulutettu loppuun, niin kyllä se jolkottelukin kulkee jo paremmin. Eli tossua vaan toisen eteen. :)


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...