sunnuntai 1. elokuuta 2010

Viikko 30

Eilen lauantaina piti kisailla Noormarkussa, mutta jätin väliin karkelot. Kesälomareissu sai aikaan aika kipeän pohjejumin. Ilmeisesti noin 700km autolla ajoa ja kaasupolkimen staatista pitoa + matkakohteissa köpöstely ja seisoskelu yhteistuumin sen aiheutti. Mainittakoon että matkavälineenä olleen vanhemman pakettiauton ajoergonomia ja kaasupolkimen herkkyys eivät ole auton parhaita ominaisuuksia. :) Vaimo joutui kuljettajan paikalle kotimatkalla Turusta Jyväskylään.
Eipä mitään, reissu oli aivan huippu. En ole tiennytkään Suomessa olevan noin hienoja paikkoja, tai olen oikeastaan tiennyt, ne on vaan kotimaan kiertelyt jääneet enemmänkin edellisen ammatin tarjoamiin pikavisiitteihin. Ja kun aikaisemmin sai (joutui) kesät talvet matkustamaan, niin vapaa-ajan Suomireissut ovat jääneet vähän vähemmälle. Korkea aika korjata tämä. Laitan loppuun muutamia kuvia reissun varrelta.

Mites urheilut? Jäi hitusen vähemmälle. Lepopäivät tulivat kuitenkin ihan tarpeeseen vaikkakaan tuo pohjelihaksen oireilu välipäivien seurauksena ei kivalta tunnukaan. Jumi ja kipu ovat pikkuhiljaa poistumassa. Tänään kävin pitkällä pyörälenkillä ja päälle hieman juoksemassa, eikä ihan hirveästi haitannut menoa. Meno oli siis tosin köröttelyyn ja hiiviskelyyn verrattavaa. Uskoisin ensi viikonloppuun mennessä asian tolan jo korjaantuneen. Pyörälenkin loppumetreillä kipeytyivät myös polvet hieman. Taidan siirtää satulaa takaisin taaksepäin puolisen senttiä. Viime viikolla testimielessä siirsin sitä noin 1cm eteenpäin. Ajoasento muuttui paremmaksi, mutta jos se aiheuttaa polvien kipeytymistä niin parempi on palata askel taaksepäin. Täytyy kokeilla joskus vaikka sentin lyhyempää stemmiä ohjaamon lyhentämiseksi.
On muuten pitkänmatkantavoite vielä aika kaukana. Tuossa 90km kohdalla fiilistelin olevani vasta pyöräilyn puolivälissä ja edessä häämöttävän 42km juoksun. Tuli kylmät väreet. :D
Ensi lauantaina on Kuopiossa pikamatkaa triathlonkisan muodossa. En aio mitenkään erityisesti kevennellä harjoituksia kisaa silmällä pitäen. Kokeillaan miten menee homma sillä tavalla.

Viikon liikunta-anti:
Ma: Lepo ja hieronta
Ti: Uinti 2,8km + 25km maastopyöräilyä
Ke: Lomareissu
To: Lomareissu
Pe: Lomareissu
La: Uinti 1km + hetki pyörän päällä + juoksua 6km
Su: Fillari 103km + juoksu 3,6km
Yht: ~7h
Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...