lauantai 7. elokuuta 2010

Ketuttaa

Enpä kyennyt osallistumaan tänään Kuopio-triathloniin. Oikean jalan pohje on niin kipeä, että jo kävely sattuu. Juoksu ei siis onnistu mitenkään. Harmittaa todella paljon. Tätä tapahtumaa oli kuitenkin odoteltu jo keväästä asti. :(
Vaiva on kaiketi jonkin sortin penikkatautia, vanha tuttava minulle. Ensioireet ilmaantuivat jo joitain viikkoja takaperin, mutta hienosti pysyi aisoissa viime viikonloppuun asti. Torstaina kävin testilenkillä, jonka loppu meni kävelyksi, niin kipiää teki. Vielä eilen elättelin toiveita kisoihin osallistumisesta, mutta lopulta järki vei voiton. Pääsen ehkä vähemmällä jos nyt parannan tämän, enkä buranan avulla pahenna tilannetta.
Noh, onneksi voi pyöräillä ja tänään teinkin sellaisen kiukkuharjoituksen. Hankasalmi - Jyväskylä väli reipasta vauhtia ja väliin 4*3min ihan maximilla 2min palautuksilla. Toinen palautus osui vielä pitkään ylämäkeen. :)
Vaajakoskelle tullessa oli jalat aika hyytelöä. Ehkä raahaudun tänään illemmalla vielä uimaan palauttavalle.

Autotallissa huomasin sit maantiepyörän takanavasta kuuluvan melko pahaenteistä rahinaa ja pauketta. Huomenna rensselit piupau palasiksi ja tutkimaan tilannetta. Toivottavasti olisi ihan vaan laakerivika.

Et sellasta. Vaikka ei vaivoille mitään voi, niin ketuttaa armottomasti. Viikko pari juoksutaukoa toivottavasti vie ongelman tipotiehen. Korvaan juoksut varmaankin salihommilla jotka on kesällä jääneet aivan liian vähiin = nolla kertaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Amiable dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you as your information.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...