sunnuntai 15. elokuuta 2010

Viikko 32 ja musacorner :)

Hieman alustusta musiikkiaiheeseen. Tuli tuossa aikasemmin elämässä työskenneltyä musiikkirintamalla lähes 15 vuotta, tarkemmin äänitetuotannon ja äänentoiston saralla. Tuo työrupeama aiheutti kaikenlaisen musiikkiin liittyvän persuamiseen ulos korvista ja kaikista muistakin kehon aukoista kera melko pahan hajuisen fiiliksen. Kaikki soittimet tuli myytyä pois ja lähes kaikki cd-levytkin. Nyt alanvaihdosta on kulunut jotakuinkin nelisen vuotta. Edelleenkään ei kotona cd:t pauha ja soittohommien kanssakin on hiukka hiljaista. Jonkin tyyppinen inhotuksen lieventyminen on kuitenkin tapahtunut, koska lenkeillä korvissa on töttöröt ja mp3-soitin lähes aina.
Ihan kaikenlaista tuubaa ei soittimeeni kuitenkaan eksy ja aika hauskaa on ollut huomata, että vaikka levylistaan aina säännöllisen epäsäännöllisesti tarjoaa jotain muutosta, muotoutuu se tietyiltä osin aina ennalleen. :)
Se, että soittimeeni joku levy päätyy, täytyy sen olla jotenkin todella mielenkiintoista, hyvää ja/tai jollain muulla tavalla suosionsa ansainnut. Ennen oman cd-kokoelman myymistä olin lähes kaikki onneksi siirtänyt koneelleni ja koska vaimon levyhylly on melkoinen, valinnan mahdollisuuksia löytyy. Netistä en suostu mitään laittomasti latailemaan. Nykyään vielä mulle on oikeastaan ihan sama miltä musa tuotannollisesti kuulostaa kunhan siinä mukana on se "juttu".

Noh, mitäs sieltä kuulokkeista kuuluu. Listaan nyt vain ne, jotka ovat suosionsa säilyttäneet ja osoittautuneet aivan mainioiksi lenkkien siivittäjiksi.

1. Fair To Midland: Fables from a Mayfly. (Parasta mitä 2000-luvulla on tähän mennessä tehty. On useasti käynyt niin, että levy loppuu enkä muista edes juokseneeni tai pyöräilleeni. Aika suurin odotuksin odotellaan uutta.)
2. 30 seconds to Mars: Kaksi viimeisintä. (Aivan jotain huippua.)
3. Katatonia: The Great Cold Distanse. (Alakuloisuuden mestarit.)
4. Killswitch Engage: As Daylight Dies.
5. Sara: Veden äärelle (Tämä on todella mahtava levy.)
6. Type O Negative
7. Happoradio: Kaunis minä. (Hyvät biisit, hyvät lyriikat.)
8. Peter Gabriel

Sit perään viikon urheilut. Kesälomareissailut ja juhlat hieman veroittivat harjoitusten määrää.
Ma: Lepo
Ti: Fillari. 119km (Mikkeli - Jkl)
Ke: Uinti: 1,2km + Punttia ~30min
To: Punttia: 45min + kevyttä fillarointia: 30min
Pe: Lepo
La: Lepo
Su: ap. XC: 1h30min (sisälsi paljon pitkiä ylämäkiä Laajavuoren maastossa)  ip. Uinti: 1,9km
Yht: ~9h

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin vinkistä blogisi ja innostuin innostumisestasi! Luulin että akvaarioihin hurahtaminen oli vakavaa mutta tämä on jotain todella reipasta. Hatunnostoja suurella kädellä! Lähetäänkös joku ilta kimppalenkille pikitielle?
Janne Veikk...

Sami Kokko kirjoitti...

Kappas vaan. :)
Kimppalenkki on aina mukavempaa kuin yksin sotkeminen.
Pitänee yrittää ottaa yhteyksiä. Jee!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...