sunnuntai 8. elokuuta 2010

Viikko 31

Ei oo onnistunu siis kisat pariin viikkoon vaivojen takia ja kalustotappiotakin rupee tulemaan jo ihan haitaksi asti. Onneksi treenit sentään on mennyt ihan hyvin.
Tänään sanoi sopimuksensa irti Metan ohjainlaakeri. Melkoista ääntä piti aamupäiväreissun loppumetreillä. Aikaisemmin tällä viikolla samaisesta pyörästä porsi hissisatulatolppa. Maantiefillarin takakiekon laakerit on aika kuluneet, tosin sain huollolla ainakin 500km lisää ajoaikaa. Mitähän seuraavaksi?
Yksi ennätys tuli rikottua tällä viikolla: uin viikon aikana 8,4kilsaa, jee! Seuraava rajapyykki olisi 10km, ehkä vielä loman aikana tämä. Uinti rupee paranemaan aina vaan. Vieläkään ei mennä kovaa, mutta tekniikka hioutuu ja uintikestävyyteen on tullut melkoinen hyppäys verrattuna alkukesään. Jee tällekin!
Sit laitoin dh-pyörän, kitaran ja styrkkarin myyntiin. Jos sais kamat kaupaksi nyt nopsaan niin kalastelen itselleni syksyn alelaarista aika-ajopyörän. Tänä kesänä dh-pyörälle on ollut käyttöä kaikki kolme kertaa ja on oletettavaa, että tulevina kesinä on ihan samanlainen meininki. Meta on kuitenkin niin "allaround"-fillari, et sillä voi käydä dh:tkin ajelemassa ihan heittämällä.
TT-fillarille olisi ensi kesänä todellinen tarve ja syksyllä yleensä saapi uusien mallien tieltä "ylivuotisia" ulosheittohinnoin.

Viikon statsit:
Ma: Uinti: 1,6km + Juoksu: 8,7km
Ti: ap. Uinti: 2,2km + Juoksu 2,7km. ip. XC: 28km
Ke: Lepo
To: ap. Juoksu 5km. ip. Uinti: 1,1km.  (Oikean jalan penikka toooodeeella kipee)
Pe: Lepo
La: ap. Fillari: 58km (sis: 4*3min/2min). ip. Uinti 1,5km
Su: ap. Enduro/XC: 2h10min. ip. Uinti: 2km
Yht: ~10h

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...