sunnuntai 22. elokuuta 2010

Tulihan se lenssu sieltä.

Sua olikin jo kovasti odoteltu. Erona aikaisempiin vuosiin, tähän mennessä olisin jo kalastellut 2-3 flunssaa. Perjantai-iltana alkoi hieman kurkkua kutitella ja nenä vuotamaan, ei siis pahempaa toistaiseksi. Lepoa ja riittävästi hyvää ravintoa kehiin, eiköhän sillä tämä taitu voiton puolelle nopsaan...toivottavasti.
Uskon vakaasti, että ravintoasioiden muutoksella tämä ehjä vuosi on aikaan saatu ja saavutettu. Itseäni olen kuitenkin rasittanut kaikenmaailman hosumisella aikastalailla paljon (omaan tasooni nähden) ja useina viikkoina ihan sinne palautumiskyvyn rajamaille asti. Niin vaan on porskuteltu ~9kuukautta täysin terveenä. :D Aikastalailla mahtavaa.

Huomenna alkais taas työt, joka tarkoittaa siis että kesäloma on tältä vuodelta lusittu. Ihan mukava palata töihin. Tällainen kuukauden paussi tekee kyllä korvien välille hyvää. Jäi vielä lomapäiviä plakkariin siroteltaviksi syksylle ja keväälle.

Olen myös hahmotellut treenirunkoa syksy-talvi-kevät-akselille. Nyt on aika mukava tilanne, kun on selkeä tavoite asetettu ja päivämääräkin sille on lähes varma. Kohteena on siis Joroisten puolimatkan triathlon ja olen sinne asettanut itselleni aika kovan aikatavoitteen. Jos aika ei alitu, niin maailma ei siihen kaadu. Mua motivoi vaan niin älyttömän paljon enemmän kun on selkeä kohde mitä kohti yritän rimpuilla.
Pääpiirteiltään se kaiketi menee niin, että loppuvuoden painotus olisi voimatasojen nostossa. Mun suurin heikkous on just voiman puute ja ihan koko kropassa. Fillarilla ei pysty ilman absoluuttista voimaa kovempia keskareita ylläpitämään ja uintiin tartten kans aika paljon lisää boforia. Yhdessä talvessa ei tietenkään kovin paljoa pysty parantelee, mut jos ees pikkaisen. Talven tullen sit määrien nostoa aina keväälle asti painotuksena PK +  kerta/kaksi viikkoon jotain repäisevämpää kuitenkaan unohtamatta voimailua. Sit pari-kolme kuukautta ennen h-hetkeä ruvetaan nostamaan tehoja yrittäen kaivaa esiin sitä vauhtia mitä kaivettavissa on.
Kunhan saan väkästeltyä omin sekä muiden avuin jonkin sortin ohjelmaa, niin laitan tänne näytille. Jospa joku haluaisi vaikka kommentoida ja opastaa onnetonta. :)

Tää viikko treenien osalta jäi siis flunssan takia hieman tyngäksi (kamalaa selittelyä). Haitanneeko tuo...tuskin.

Ma: Uinti 2,3km + Punttia 30min
Ti: Fillari 125km
Ke: ap. Juoksu 5km (koipi tuntui ihan hyvälle) ip. Hissienskaa Laajavuoressa 1h (Hississä mietin pätkän valmiiksi ja kellon laitoin päälle ylhällä. Pätkät loppuun asti keskivertoteholla ja alhaalla ajanotto pois.)
To: Uinti 1km + Punttia 1:15
Pe: Juoksu 9km (sis. tekniikkaosion. Jalkaankaan ei sattunut, hurraa!)
La: Flunssa
Su: Flunssa
Yht: ~10h

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...