tiistai 26. lokakuuta 2010

Niks naks.

Pääsin tänään käymään osteopaatilla, joka avasi selässä olleet lukot. Alaselässä oli kolmen nikaman mittainen pätkä, joka ei taipunut mihinkään suuntaa, päinvastoin sai kroppaa taivutellessa lantion kääntymään sivuttain. Lapojen välistä löytyi myös se tuttu jumi ja kaularangasta myös. Tunnin venkoilun jälkeen tuntui olo kummallisen vapautuneelta ja aivan kuin olisin seisonut ja kävellyt vinossa. :D Toivottavasti pysyy nyt paikat auki ja ortingissa.
Aika kova hinku juoksemaan ja puntille. Näistä on nyt joutunut pitämään reilun viikon tauon ja kamalat viekkikset ilmassa. Otan kuitenkin pienen aikalisän ja siirrän jolkottelut ja testoilut viikonlopulle. Tämäkin päivä menee levon merkeissä, mut huomenna taas suksimaan.
Eilen sivakoin sellaisen tunnin ja gps keräsi kilometrilukemaksi 14km. Oli paikoitellen melkoista letkahiihtoa. Mie kuitenkin kuulun siihen keskivertoa hitaampiin hiihtäjiin, joten latua saa olla antamassa aika taajaan, tai oikeastaan se meni niin, että tasaisilla mentiin tasavauhtia ja ylämäkiosuuksilla vauhti mulla tipahti enemmin kuin muilla. Tarkoitus oli kuiteskin mennä sillein kepoisasti.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...