sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Viikko 41

Selvisin näköjään säikähdyksellä selkäkipuilun kanssa. :) Voipi olla että säännöllisestä selkä- ja vatsalihasten vatkaamisesta on ollut hyötyä. Enää on vaan sellainen aavistuksellinen säteilykipu tuolla vasemman pakaran kantturoilla, muuten aika ok. Tuli kolme suunnittelematonta välipäivää vietettyä, loput treenaten lähinnä hissukseen.
Eilen lauantaina saatiin taas uintitreeneissä oikeaa tekniikkavalmennusta, kun Sini Salmijärvi oli katsomassa räpiköinnin perään. Voi kun saisi nuo kaikki opit äkkiä ja pysyvästi selkärankaan. Verran jälkeen tehtiin reilusti kaikenlaisia tekniikkaharjoituksia ja niistä saa niin paljon enemmin irti kun on joku joka kommentoi virheitä ja ohjaa oikeaan suuntaan. Tekniikkatreenien jälkeen tehtiin pääsarja 8*(100+50+50), jossa viiskymppiset kovempaa. Uinti tuntui aivan mahtavalta ja helpolta kunnes käsivoimat hiipuivat. Loppu olikin selviytymistä. Loppuverran jälkeen pienoisesta puutumisen tunteesta välittämättä raahauduin puntille, jossa max-voimaa jaloille ja perusvatsat ja -selät.
Jänniä nuo lyhkäiset sarjat isoilla painoilla sikäli kun treenin jälkeen ei ole ilmassa läheskään sellaista väsymystä kuin kestovoimaharjoitusten jälkeen. Seuraavana päivänä kyllä sit huomaa, että jotain on tullut tehtyä. Tämän päivän juoksu oli hieman takkuisen oloista alusta loppuun johtuen juuri väsyneistä jaloista.
Jepulista jee ja innolla ensi viikkoon, vaikka työkaverit järkkäskin kivan tempauksen olemalla kaikki yhtä aikaa syyslomalla. Tiedossa siis enemmin töitä ja yksi aamu-iltavuorokombinaatiokin. Urheilen kuiteskin niin paljon kun kykenen.

Viikon statsit:
Ma: Uinti 1,4km + Sali. (plus selkä sanoi poks)
Ti: Lepo
Ke: Lepo ja hieronta
To: Lihaskuntoa kotona
Pe: Traineri(voima) + Juoksu 6,3km kevyttä
La: Uinti ~2,5km + Sali
Su: Juoksu 10km kevyttä
Yht: 7h 45min

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...