perjantai 28. tammikuuta 2011

Mahtavuutta, hyviä uutisia ja yksi vastoinkäyminen.

Mahtavuudet ensin. Pari päivää sitten kotiin saapui tällainen:

Hienon näköinen, tarpeeksi kevyt ja ihan pikaisen traineritestin perusteella tuohon saa todella hyvän ajoasennon. Varmasti saan tässä talven mittaan autotallissa jokusen tunnin polkea ja säätää, että pulikat löytää osapuilleen oikeat paikat ja asennot. Tuo fillarihan tuli minulle vähän niinkuin onnenkantamoisena. Syksyllä ostin edellisen vuoden Equinoxin maahantuojan varaston perukoilta. Runko oli juotettu ja kasattu vinoon joten takuuseen lähti ennen ensimmäistäkään lenkkiä. Trekki ei Equinoxia ilmeisti enää valmista ja sain takuuseen tuon upouuden Speed Conseptin. Ei ihan kamalasti haittaa. :D Mallihan on 7.0 eli hieman köpösimmillä palikoilla kuin hipomallit. Sama kuiturunko kuitenkin joten jos kiinnostaa niin osia vaihtamalla ei kun paranee vaan. Kiekot lähtee vaihtoon mahd. pian. Laitan tuohon joko olemassa olevat PZ:tat tai sit sijoitan joihinkin parempiin, kevät näyttää. Satula on pakko vaihtaa heti kun ei meikäläisen hanuriin orkkis jakkara sovi sitten millään. Muuten osat saavat toistaiseksi kelvata.

Seuraavaksi hyvät uutiset:

Flunssan poikanen on taltutettu. Vajaa viikko ja halipatsuipat vaan. Mahtavaa!
Noin puolitoistavuotta sitten tehtiin meidän perheessä suuri ravitsemustapamuutos eli siirryttiin täysin luomu ruokaan. Ihan näyttää kannattavalta ratkaisulta kun en oo koskaan elämässäni viettänyt näin tautivapaata elämää. Aikasemmin 3-5 viikon parin flunssaa vuodessa. Nyt reiluun vuoteen yksi joka sekin hävisi alle viikossa. On mulla päivittäisessä käytössä muutamia ehkä hieman "eksoottisempiakin" ravintoaineita kuten esim. raakakaakao, maca, acai, spiruliina, propolis. Kaikki nämä näköjään yhteisvaikutuksena tekevät elämästä energistä, tervettä, helppoa ja mukavaa.

No se vastoinkäyminen. Selkä on taas kipeä. Eilen oli lähes konttausmeininkiä kotosalla ja viime yönä useaan otteeseen piti käydä jumppapallon päällä makoilemassa, roikkumassa ovenkarmissa, venyttelämässä ja muuten vaan rimpuilemassa. Onneksi sain tälle päivälle luottohierojalle ajan joka selän nikamia äsken ruksautteli ja aukoi fasettilukkoja. Jo nyt olo on huomattavasti parempi. Voipi olla, et illalla pääsee jo tekemään jonkun treenin.

Et semmottiis tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...