sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Viikko 3. Vuokatissa.

Näin on treeniviikko Vuokatissa puuhailtu. Kaikki meni paremmin kuin oli kuvitellutkaan siihen asti kunnes sain jonkun pikku flunssanpoikasen. Tämä jätti parit treenit pois kuvioista. Perjantai oli aika rankka päivä jonka kruunasin avannossa puljaillen ja lillutellen itseäni poreissa ja suihkuissa. Tämä oli kaiketi sitten liikaa ja pöpö pääsi hyökkäämään. Taitaa muuten olla ensimmäinen tällainen flunssatyyppinen tauti yli vuoteen.

Oli hyvä viikko senkin takia, että tuli näytettyä itselle et kykenen treenaamaan paljon enemmän määrää kuin olen kuvitellutkaan, siis katkeamatta ja ratkeamatta. Koko viikolla ei oikeastaan kertaakaan ollut todella väsynyttä oloa. Tottakai tuntuu. Onhan tämä mulle ihan enkkaviikko treenituntien perusteella. Kahta vähän kovempaa hiihtoa lukuunottamatta kaikki oli ihan pk-jyystöä. Hiihdossakin noita palautuksia tulee niin paljon, et nekin meni osittain pk-puolelle.

Selkeä merkki et vuoden treenit on purenut ihan oikeesti on, että voi tällaisen määrän hihhuloida ilman surempaa käkistelyä.
Jotain pitää tietty aina mussuttaa ja nyt vois aihe olla olkapää. Tuo leikattu vasen olkapää alkoi hieman oireilla ja ei mikään ihme. Hiihtoa, uintia ja punttia on näköjään tällaisilla määrillä vielä hitusen liikaa tuolle risalle ruumiinosalle.

Siinäkin mielessä oli loisto reissu tämä, et sain henkistä vahvistusta Vuokattihiihdosta selviytymiseen elossa ja ehkä jopa ihan siedettävään aikaan. Ilmoittaudun heti kun tämä flunssanpoikanen on voitettu. Meinaan et jos jostain syystä venyy treenien alkaminen, niin sit voi heittää pyyhkeen kehiin.

Alla viikon harjoitukset:

Ma: Hiihto 20km
Ti: ap. Hiihto16km+Juoksu 5km   ip. Salilla 1h+Uinti 1,5km (palauttavaa)
Ke: ap. Traineri 1,5h+Juoksu 1h(matolla)    ip. Salilla 1h+Uinti 1,5km(palauttavaa)
To: Hiihto 22km
Pe: ap. Hiihto 32km   ip. Juoksu 45min(matolla)+Uinti 2km(paluttavaa)
La: Lepo. (Hitusen kurkku kipee. Päivän treenit peruttu)
Su: Salilla 1h20m (Edelleen kurkku kipee joten tynkä päivä.)
Yht: 16h

Uintia 5km
Juoksua 20km
Hiihtoa 90km
Trainerilla 1h30min
Punttia 3h20min


Ironman triathlon, täältä tullaan. :D

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...